Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Soutěž o vánoční balíček obsahující i CD zpěvačky Šárky Markové

Splněné dětské přáníDo Štědrého dne ještě zbývá spousta času a my vám ho rádi zpestříme originální soutěží. Zapojte se a můžete získat ne jednu, ale hned několik krásných cen jako knížku s tipem na zábavu pro volný čas, potah na polštářek z dílny organizace Splněné dětské přání nebo CD Šárky Markové, která se stala patronkou akce „Staň se muzikálovou hvězdou“. Jak zní soutěžní úkol?

Číst dál: Soutěž o vánoční balíček obsahující i CD zpěvačky Šárky Markové

Podzimní soutěž aneb pochlubte se svými výtvory

Splněné dětské přáníListí na stromech se zabarvilo do zlatých barev, pomalu padá k zemi a podzim vstoupil do našich životů stejně jako každý rok. Organizace Splněné dětské přání pro vás připravila další soutěž, ve které můžete vyhrát balíček skvělých cen. 

Číst dál: Podzimní soutěž aneb pochlubte se svými výtvory

Prázdninová soutěž: Pošli fotku z léta 2018 a vyhraj

Splněné dětské přáníJako každý rok nesmí chybět naše prázdninová soutěž, kterou připravila organizace Splněné dětské přání pro všechny děti. Léto se rychle krátí, brzy začnou povinnosti a škola. Nyní je však ještě čas na skvělou zábavu. Můžete se společně s rodinou zapojit a vyhrát velký dárkový balíček plný skvělých cen.

Číst dál: Prázdninová soutěž: Pošli fotku z léta 2018 a vyhraj

Soutěž a získej dárek pro maminku je Dni matek

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo speciální soutěž pro maminky o krásný dárkový balíček, který jednu z nich potěší. Vždyť se po celý rok s velkou láskou starají o své děti i rodiny a zaslouží si nějakou hezkou odměnu, a to nejen proto, že je svátek maminek nádherný svátek a nemělo by se na něj zapomínat!

Číst dál: Soutěž a získej dárek pro maminku je Dni matek

Aktuální kolo