Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Popřejte své mamince a obdarujte ji milým dárkem pro radost

Splněné dětské přáníBlíží se Den matek, hezká příležitost příležitost poděkovat našim maminkám a babičkám za všechno, co pro nás v životě udělaly. Svátek oceňuje ženu jako matku, oslavuje mateřství a mateřskou lásku a je skvělou příležitostí, jak ukázat ženám, že jsou pro nás vzácné, důležité a jaké požehnání je být rodiči. 

Číst dál: Popřejte své mamince a obdarujte ji milým dárkem pro radost

SOUTĚŽ: Pochlubte se svojí velikonoční tvorbou a inspirujte ostatní (2)

Splněné dětské přáníVelikonoce jsou svátky jara, života a nových začátků. Pusťte se během tohoto období do něčeho nového. Využijte tento čas k tomu, abyste u sebe cokoli změnili a zkusili jiný přístup, ať už se to týká jarní očisty, detoxikace, zdravějšího jídelníčku nebo lepšího životního stylu. Můžete to uplatnit i během Velikonoc a pojmout je letos jinak. Pochlubte se nám svými kreativními výtvory, výzdobou či pochoutkami. Oceníme vás milou odměnou. 

Číst dál: SOUTĚŽ: Pochlubte se svojí velikonoční tvorbou a inspirujte ostatní (2)

Soutěž na téma Ledové království – vyhrajte originální balíček

Splněné dětské přáníV listopadu se začal v kinech promítat druhý díl oblíbené animované pohádky Ledové království. Organizace Splněné dětské přání dobře ví, že děti krásný příběh o jedinečné Else a její sestře Anně zbožňují a tak připravila tematickou soutěž o skvělé ceny s těmito postavami.

Číst dál: Soutěž na téma Ledové království – vyhrajte originální balíček

Soutěž o Mickeyho Mouse, zajímavé knihy, nánu a další prima ceny

Splněné dětské přáníMezinárodní den dětí oslavujeme každoročně 1. června, ať už nějakou sladkostí nebo třeba společným rodinným výletem či kulturním zážitkem. Splněné dětské přání k této příležitosti připravilo soutěž o speciální balíček, kterým mohou rodiče potěšit své ratolesti.

Číst dál: Soutěž o Mickeyho Mouse, zajímavé knihy, nánu a další prima ceny

Aktuální kolo