Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Velikonoční soutěž o balíček skvělých cen

Splněné dětské přáníJaro nám pomalu klepe na dveře a to je znamení, že se blíží Velikonoce. Splněné dětské přání si pro vás nachystalo soutěž, ve které můžete vyhrát velký velikonoční balíček. Stačí jenom poslat správně vyplněnou přihlášku a čekat, na koho se tentokrát usměje štěstí.

Číst dál: Velikonoční soutěž o balíček skvělých cen

Vyhlášení výherce o velký dárkový balíček

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání oslavilo v únoru páté narozeniny a k této příležitosti jste měli možnost se přihlásit do nové soutěže. Dnes vám prozradíme, kdo vyhrál velký dárkový balíček a kterou rodinu naše výhra velice potěšila.

Číst dál: Vyhlášení výherce o velký dárkový balíček

Soutěž s veletrhem World Of Beauty & Spa

Splněné dětské přáníDo světa krásy, pohody i zdravého životního stylu již po třiadvacáté srdečně zve tým kosmetického veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2017, který se pořádá 10. a 11. března 2017 v Pražském veletržním areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany.

Číst dál: Soutěž s veletrhem World Of Beauty & Spa

Splněné dětské přání slaví narozeniny! Zapojte se do naší soutěže

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání již brzy bude slavit další narozeniny. K této příležitosti jsme si pro vás připravily soutěž o velký dárkový balíček, ve kterém najdete krásné dárky nejen pro děti, ale také originální látkovou tašku pro maminku. Otestujte své štěstí, pošlete správné odpovědi a třeba bude výhra zrovna vaše.

Číst dál: Splněné dětské přání slaví narozeniny! Zapojte se do naší soutěže

Aktuální kolo