Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Splněné dětské přání - vyhlášení výherce dárkového balíčku

splněné dětské přáníDalší úspěšnou soutěž máme za sebou a dnes vám prozradíme, kterým směrem výherní balíček putoval. Děkujeme všem za poslané přihlášky. Pokud se na vás štěstí neusmálo, tak nebuďte smutní, neboť brzy spustíme novou akci o úžasnou výhru s Frozen neboli pohádkou Ledové království. Sledujete pečlivě naše webové stránky.

Číst dál: Splněné dětské přání - vyhlášení výherce dárkového balíčku

Velká vánoční soutěž o dárkový balíček Frozen – Ledové království

splněné dětské přáníNebude to dlouho trvat a Štědrý den zaťuká na naše dveře. Vánoční stromeček již budeme mít ozdobený, domov provoněný cukrovím a Františkem. Děti budou nadšeně pobíhat a ptát se, kdy ten Ježíšek konečně dorazí. Chcete potěšit ratolest krásným dárkem? Tak na nic nečekejte a pošlete nám přihlášku do soutěže.

Číst dál: Velká vánoční soutěž o dárkový balíček Frozen – Ledové království

Soutěžte a vyhrajte vstupenky na akci Vánoční trhy v Praze

splněné dětské přáníJeště stále nemáte koupené dárky pro své milované k Vánocům? Přijďte navštívit stánek organizace Splněné dětské přání na Vánoční trhy, které se uskuteční začátkem prosince v Praze. Osobně si můžete vybrat z našich originálních výrobků a tím nás podpořit, neboť váš finanční dar nám pomůže splnit přání vážně nemocným dětem.

Číst dál: Soutěžte a vyhrajte vstupenky na akci Vánoční trhy v Praze

Vyhraje krásnou kabelku a kosmetiku pro péči o pleť

splněné dětské přáníNaše soutěže, které pro vás pořádáme, jsou velice oblíbené a dnes je tu další. Dárkový výherní balíček je nabitý krásnými a praktickými věcmi. Pokud chcete potěšit dceru nebo třeba kamarádku milým dárkem, neváhejte a přihlaste se!

Číst dál: Vyhraje krásnou kabelku a kosmetiku pro péči o pleť

Aktuální kolo