Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rodinná akce: Chcete strávit odpoledne s Lucií Bílou, Mirai a dalšími hvězdami?

Splněné dětské přáníJiž tuto sobotu 1. června se v prostorách přírodního divadla na Konopišti pořádá velkolepá oslava 20. narozenin Rádia Blaník. Hudební program je natolik lákavý, že je již delší dobu vyprodáno. Pořadatelé byli ale laskaví a věnovali Splněnému dětskému přání poslední volné lístky. Chcete potěšit své ratolesti a užít si prima Den dětí? Pošlete nám svou přihlášku!

Číst dál: Rodinná akce: Chcete strávit odpoledne s Lucií Bílou, Mirai a dalšími hvězdami?

7. narozeniny oslavujeme spuštěním nové mise Má to smysl

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání pomáhá handicapovaným dětem a jejich rodinám už sedmým rokem. Během této doby se nám podařilo proměnit sedm krásných dětských snů ve skutečnosti, seznámili jsme se s mnoha silnými příběhy, poznali báječné rodiče a společně vyrazili za kulturními dobrodružstvími. K letošnímu výročí jsme si nadělili speciální dárek – další misi, skrz kterou budeme pomáhat dalšímu člověku.

Číst dál: 7. narozeniny oslavujeme spuštěním nové mise Má to smysl

Rodinné přání – Medvídek Mioli umí každého rozesmát a dobře pobavit!

Splněné dětské přáníSkvělý zážitkový den pro celou rodinu? S organizací Splněné dětské přání můžete už na začátku prosince vyrazit na zábavnou hudební show Medvídek Mioli. Zapomeňte na předvánoční stres, přijeďte do Prahy s celou vaší rodinkou a užijte si pohodovou neděli.

Číst dál: Rodinné přání – Medvídek Mioli umí každého rozesmát a dobře pobavit!

Prázdninový zážitkový den s organizací Splněné dětské přání

 

Splněné dětské přáníDětem už dávno skončila škola a plnými doušky si užívají báječný čas prázdnin, který je obdobím výletů, dovolených i tajných přání. Připravili jsme pro vás skvělou akci, kdy můžete strávit celý den v Praze a domů si odvézt spoustu krásných zážitků. Co vás čeká a na jaké místo tentokrát vyrazíme? To vše a mnohem více se dozvíte v našem článku.

Číst dál: Prázdninový zážitkový den s organizací Splněné dětské přání

Aktuální kolo