Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Připravujeme první vinnou degustaci pro potenciální sponzory

splněné dětské přáníRádi bychom Vás informovali o vinné degustaci, kterou pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání pro majitele a odpovědné zástupce firem. Akce se uskuteční ve středu 25. června 2014 od 19 hodin v útulném salonku restaurace Potrefená husa – Albertov, Praha 2.

Číst dál: Připravujeme první vinnou degustaci pro potenciální sponzory

Rodinné přání: Které děti a rodiče potěšíme tentokrát?

hlas česko slovenskaVe dnech od 28. 5. do 2. 6. pořádalo Splněné dětské přání soutěž o účast na dalším semifinálovém večeru televizní show Hlas Česko Slovenska. Nyní už je rozhodnuto! Vybrali jsme 2 rodiny, které akce osobně zúčastní. Uvidí talentované zpěváky, moderátorskou dvojici Tinu a Leoše a samozřejmě také pětici porotců – Pepu Vojtka, Daru Rolins, Michala Davida, Martu Jandovou a Mika Spirita. Na koho se usmálo štěstí?

Číst dál: Rodinné přání: Které děti a rodiče potěšíme tentokrát?

Děti ze Splněného dětského přání vyrazí na živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

hlas česko slovenska 2014Ve středu 28. května 2014 se uskuteční první živý přenos talentové soutěže Hlas Česko Slovenska. Hvězdou porotu tvoří Michal David, Marta Jandová, Pepa Vojtek, Dara Rolins a Mike Spirit. Pořad začne ve 20:20 na Nově. Splněné dětské přání připravilo ve spolupráci s natáčecím štábem další rodinné přání – tentokrát budou mít krásný kulturní zážitek holčičky Nellinka a Kristýnka, které se natáčení zúčastní osobně.

Číst dál: Děti ze Splněného dětského přání vyrazí na živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

Nemocné a handicapované děti vyrazí do Muzea voskových figurín

madame tussandsNezisková organizace Splněné dětské přání vezme za kulturou další rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Tentokrát společně s Kristýnou a Martinou Šmejkalovými vyrazí do Muzea voskových figurín v Praze, kde uvidí nejen stálou expozici, ale navíc i speciální sekci Madame Tussands, ve které se nachází 8 soch známých hollywoodských hvězd.

Číst dál: Nemocné a handicapované děti vyrazí do Muzea voskových figurín

Aktuální kolo