Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Přihlaste se na rodinné přání – užijte si odpoledne ve společnosti koní!

splněné dětské přáníAkce plná elegance a noblesy, to je Světový pohár v parkurovém skákání, který se uskuteční od 23. do 26. června v Olomouci. Své umění předvede téměř tři sta koní, mezi jezdci se představí světová špička včetně české parkurové hvězdy Aleše Opatrného. Splněné dětské přání umožní jedné rodině, aby se akce osobně zúčastnila a okusila kouzlo parkurové galashow. Přihlášky přijímáme do neděle 19. června.

Číst dál: Přihlaste se na rodinné přání – užijte si odpoledne ve společnosti koní!

Rodinné přání – Do Brna na úspěšný muzikál Děti ráje

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání tentokrát potěší rodinu s nemocným dítětem, která prožije nezapomenutelný kulturní zážitek v brněnském Bobycentru, Laser Show Hall dne 11. června 2016 od 14 hodin. Chcete mít báječné odpoledne v divadle a ještě navíc si zatrsat na super hity? Neváhejte a rychle nám pošlete přihlášku!

Číst dál: Rodinné přání – Do Brna na úspěšný muzikál Děti ráje

Vyhlášení rodinného přání: Kdo navštíví známé Muzeum kostek?

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro rodiny a jejich nemocné děti další krásnou akci s kulturním nádechem. Rodinná přání, která již delší dobu realizujeme, jsou velice oblíbená. Rodiče mají možnost opustit každodenní stereotyp a prožít se svými ratolestmi zajímavý den. Zároveň se vzájemně seznámí a díky tomu vznikají nová přátelství a zůstávají vzpomínky na celý život. S kým se setkáme tentokrát?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo navštíví známé Muzeum kostek?

Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego - prodloužení přihlašování

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro nemocné děti další rodinné přání, jehož datum realizace je posunuto na květen z důvodu onemocnění většiny přihlášených zájemců. Přijímáme nové přihlášky - pokud jste propásli svou šanci, využijte tuto příležitost. Navštívíme Muzeum kostek v Praze, prohlédneme si originální soukromé muzeum a postavíme něco nového v hracím koutku. Připravena jsou i další překvapení.

Číst dál: Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego - prodloužení přihlašování

Aktuální kolo