Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rozzáříme oči dalšímu handicapovanému dítěti - připravujeme 5. kolo

splněné dětské přání 5. koloNezisková organizace, která plní nemocným dětem jejich kulturní přání, připravuje v pořadí již 5. kolo. První informace, kterou organizátorky Kristýna a Martina Šmejkalovy, odhalily je, že se plánovaná akce uskuteční začátkem podzimu. Zda se vybraná rodina vydá do divadla, filmového prostředí, na taneční parket, nebo zažijí něco úplně jiného, je zatím velkým tajemstvím.

Číst dál: Rozzáříme oči dalšímu handicapovanému dítěti - připravujeme 5. kolo

Rodinné přání – finále Hlasu Česko Slovenska, kdo ho navštíví osobně?

hlas česko slovenskaBlíží se středa s datem 18. června a s tím i slavnostní vyhlášení vítěze televizní show Hlas Česko Slovenska 2014. Záře světel, profesionální vystoupení, báječná atmosféra a kouzlo okamžiku. To se Splněným dětským přáním zažijí 2 vybrané rodiny a 1 výherce facebookové soutěže. Kdo nás doprovodí do barrandovských ateliérů v Praze tentokrát?

Číst dál: Rodinné přání – finále Hlasu Česko Slovenska, kdo ho navštíví osobně?

Den knihy a autorského práva se Splněným dětským přáním

světový den knihyV sobotu 26. 4. se v pražském Kulturním centrum 12 uskuteční v rámci Světového dne knihy a autorských práv jedinečný kulturní program. Na své si přijdou nejen rození knihomolové, ale všichni malí i velcí návštěvníci. Bohatý literární program nabídne veřejná čtení, přednášku o autorském právu, chvilku poezie, výstavu ilustrací i zajímavé soutěže.

Číst dál: Den knihy a autorského práva se Splněným dětským přáním

Jak zabavit své dítko? Splněné dětské přání vám pomůže pohádkou!

splněné dětské přání - pohádkyMilí rodiče, Splněné dětské přání má pro vás, a především pro vaše ratolesti příjemnou novinku! Přemýšleli jsme, jak bychom mohli potěšit všechny děti bez ohledu na věk a zdravotní omezení. Naším cílem bylo vymyslet zábavu, kterou si mohou užívat v pohodlí domova bez ohledu na to, na jakém místě v republice se zrovna nacházíte. Jaké překvapení máme tentokrát?

Číst dál: Jak zabavit své dítko? Splněné dětské přání vám pomůže pohádkou!

Aktuální kolo