Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rodinné přání: Vydejte se za populárními hvězdami do Musée Grévin Prague

splněné dětské přáníTouží vaše dítě po setkání s Pavlem Nedvědem, Jaromírem Jágrem, Karlem Gottem, Lucií Bílou nebo třeba s hollywoodskou herečkou Cameron Diaz? Nyní máte příležitost, jak jim jejich sen splnit. Pošlete nám svou přihlášku a třeba to bude právě vaše rodina, které Splněné dětské přání věnuje jedinečný zážitek – získáte VIP vstupenky a strávíte krásný den v muzeu voskových figurín Grévin.

Číst dál: Rodinné přání: Vydejte se za populárními hvězdami do Musée Grévin Prague

Na živé natáčení show Tvoje tvář má známý hlas vyrazí Eliška s maminkou

tvoje tvář má známý hlasSplněné dětské přání vyhlásilo nové rodinné přání s možností zúčastnit se osobně televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Přišlo nám hodně přihlášek a výběr byl tentokrát opravdu těžký. Právě teď se dozvíte, která rodina si užije již brzy jedinečný zážitek a vyrazí do ateliéru na živé natáčení.

Číst dál: Na živé natáčení show Tvoje tvář má známý hlas vyrazí Eliška s maminkou

Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO (2)

splněné dětské přáníVe středu 28. září oslaví Zoologická zahrada v Praze 85. výročí svého založení. Pokud i vaše ratolest miluje zvířátka a vše, co s nimi souvisí, pošlete nám svou přihlášku a můžete si s celou rodinou užít krásný den s bohatým doprovodným programem. Splněné dětské přání vám věnuje vstupné v hodnotě až 700 korun!

Číst dál: Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO (2)

Splňte svým dětem přání – zúčastněte se živého natáčení Tvoje tvář má známý hlas!

tvoje tvář má známý hlasPrvní řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas získala u malých i velkých diváků velkou oblibu. Již v neděli 4. září startuje zbrusu nová série v čele s Miroslavem Etzlerem, Janem Cinou, Romanem Vojtkem, Davidem Gránským, Ivanou Jirešovou, Martou Jandovou, Markétou Procházkovou a Annou Julií Slováčkovou. Nebude to dlouho trvat a celé Česko podlehne nové mánii. Pokud patří mezi fanoušky i vaše dítko, udělejte mu radost a vezměte ho na živé natáčení této show. Stačí nám poslat svou přihlášku!

Číst dál: Splňte svým dětem přání – zúčastněte se živého natáčení Tvoje tvář má známý hlas!

Aktuální kolo