Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Martin Pošta, patron akce prozradil: Těším se na výraz ve tváři Teddýska

splněné dětské přáníZpěvák, herec a také kouč, to jsou všechno profese, kterým se Martin Pošta věnuje. Nyní bude mít ještě jednu důležitou roli, stane se patronem akce Vzhůru do oblak, kterou pořádá organizace Splněné dětské přání pro vážně nemocného Teddýska. Osmiletý chlapeček nemá dle prognóz lékařů velkou šanci na uzdravení, a tak si rodina užívá každou společnou chvilku naplno jako by byla poslední. Co Martina motivovalo k tomu, aby ji podpořil a podílel se na přípravě jedinečného zážitku, který ji čeká?

Číst dál: Martin Pošta, patron akce prozradil: Těším se na výraz ve tváři Teddýska

Splněné dětské přání se vznese do oblak s vážně nemocným Teddýskem

splněné dětské přání pro teddýskaJaké to asi je, když se člověk vznese vysoko do oblak a podívá se na svět z úplně jiného úhlu? Na tuto otázku bude již brzy znát odpověď 8letý Teddýsek, další nemocné dítě, které prožije s organizací Splněné dětské přání neuvěřitelné dobrodružství. Proč jsme vybrali právě jeho? Jaké zdravotní problémy ho trápí a kdo bude patronem této akce?

Číst dál: Splněné dětské přání se vznese do oblak s vážně nemocným Teddýskem

5. kolo: Vysněný den s Genny Ciatti zažije 18letá Zuzanka

zuzanka gareisová - vysněný den s genny ciattiVybrali jsme další handicapované dítě, které ve dnech 19. a 20. září zažije se Splněným dětským přáním něco jedinečného. Tentokrát se štěstí usmálo na Zuzanku, která bydlí v Plzni společně se svou maminkou Ivou a sestrou Terezou. Má dětskou mozkovou obrnu, kvůli níž se pohybuje především na invalidním vozíčku. Miluje zvířátka a také zpěvačku, herečku a televizní moderátorku Genny Ciatti. Jejím největším snem bylo, strávit s ní prima den.

Číst dál: 5. kolo: Vysněný den s Genny Ciatti zažije 18letá Zuzanka

5. kolo: Další dětské přání bude dobrodružství v africkém stylu

zoo a safari dvůr králové a splněné dětské přáníPřipravujeme další dětské přání, které jsme tentokrát nazvali Vysněný den s Genny Ciatti. Tentokrát jsme vybrali dítě na základě žádosti, kterou nám poslala jeho maminka. Komu se splní sen, zůstává zatím tajemstvím. Prozradíme však, jak bude další akce se Splněným dětským přáním probíhat. Za velkým dobrodružstvím se vydáme až na safari.

Číst dál: 5. kolo: Další dětské přání bude dobrodružství v africkém stylu

Aktuální kolo