Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

SOUTĚŽ: Pochlubte se svojí velikonoční tvorbou a inspirujte ostatní

Splněné dětské přáníVelikonoce jsou svátky jara, života a nových začátků. Pusťte se během tohoto období do něčeho nového. Využijte tento čas k tomu, abyste u sebe cokoli změnili a zkusili jiný přístup, ať už se to týká jarní očisty, detoxikace, zdravějšího jídelníčku nebo lepšího životního stylu. Můžete to uplatnit i během Velikonoc a pojmout je letos jinak. Pochlubte se nám svými kreativními výtvory, výzdobou či pochoutkami. Oceníme vás milou odměnou. 

Číst dál: SOUTĚŽ: Pochlubte se svojí velikonoční tvorbou a inspirujte ostatní

Vytoužené dítě a nejistá budoucnost, kdy každý den života je velký dar

Splněné dětské přáníDalší životní příběh nám vyprávěla maminka Natálie. Jaké to je, když vám lékaři oznámí, že vaše dítě má nevyléčitelnou nemoc? Rodičům se konečně narodilo vysněné miminko, na které se tak dlouho těšili. Proč se to stalo právě jim? Na to se sice nikdy nedozví odpověď, ale svého syna milují a společně bojují za každý další den jeho života. 

Číst dál: Vytoužené dítě a nejistá budoucnost, kdy každý den života je velký dar

Milé ženy, zveme vás na celosvětovou meditaci

Splněné dětské přáníKristýna Šmejkalová, která společně se svojí maminkou Martinou před devíti lety založila organizaci Splněné dětské přání se kromě pomoci rodinám s handicapovanými dětmi věnuje i dalším aktivitám. Jednou z nich je vedení meditací pořádaných při příležitosti celosvětového Požehnání ženského lůna. Další se uskuteční online již tuto sobotu 27. února. Chcete se také zúčastnit?

Číst dál: Milé ženy, zveme vás na celosvětovou meditaci

I přes náročnou rodinnou situaci věří maminka Petra v lepší zítřky

Splněné dětské přáníPříběh paní Petry nás oslovil a chytil za srdce. V našich očích je to statečná žena, milující manželka a pečující maminka. Odvážně se pere se všemi komplikacemi, které se schází ze všech stran - pečuje o syna Jarečka, který má doživotní zdravotní potíže a její manžel vážně onemocněl. Skutečné hrdinky žijí mezi námi, a Petra k nim bez pochyb patří. Někdy je toho na ní opravdu hodně, nervy má na pochodu. Přesto si zachovává naději a modlí se za zlepšení situace jak pro sebe, tak i ostatní lidi na tomto světě.

Číst dál: I přes náročnou rodinnou situaci věří maminka Petra v lepší zítřky

Aktuální kolo