Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Šárkou Markovou

splněné dětské přání a šárka markováČtvrté kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou, které bude nezisková organizace Splněné dětské přání realizovat v sobotu 22. února 2014, je originální nejen svou náplní, ale i tím, že výjimečně nemá tradičně 1 patrona, ale hned dva. Prvním bude zpěvák František Pytloun. Druhou tváří se stala pěvkyně Šárka Marková.

Číst dál: Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Šárkou Markovou

Ice Age ohromilo děti i dospělé mamuty v životní velikosti

mamutí dobrodružstvíV neděli 2. února ožila pražská o2 arena populární show Ice Age – Mamutí dobrodružství. Na představení se vydaly i organizátorky Splněného dětského přání a samozřejmě také rodiny s handicapovanými dětmi, které od neziskové organizace získaly vstupenky. Pořadatelská agentura Live Nation jim krásný kulturní zážitek zpestřila navíc také DVD s filmem Doba ledová.

Číst dál: Ice Age ohromilo děti i dospělé mamuty v životní velikosti

Splněné dětské přání vezme vybrané rodiny na Mamutí dobrodružství

ice ageDobrodružný příběh mamuta Mannyho, tygra Diega, lenochoda Sida a dalších oblíbených postaviček ožije v propracované show ICE AGE LIVE 2014. Nezisková organizace připravila ve spolupráci s pořadatelskou společností Live Nation speciální akci – 10 lístky chtěla obdarovat rodiny s vážně nemocnými dětmi. Zajímá vás, které děti přijedou v neděli 2. února do Prahy, aby viděli jedinečnou podívanou?

Číst dál: Splněné dětské přání vezme vybrané rodiny na Mamutí dobrodružství

Koncert Hlasy světla naší organizaci vynesl 10 tisíc korun a let balonem

splněné dětské přáníPražský kostel svatého Šimona a Judy ožil ve čtvrtek 23. ledna charitativním koncertem Hlasy světla pořádaným pro podporu občanského sdružení Splněné dětské přání. Výtěžek z akce použije organizace k uskutečnění 4. kola pro handicapované a nemocné děti s názvem Staň se muzikálovou hvězdou. O nadpozemský hudební zážitek se postarala umělkyně Christina Johnston se sborem Boni Pueri, Collegium Floreum a Tam-Tam Orchestra.

Číst dál: Koncert Hlasy světla naší organizaci vynesl 10 tisíc korun a let balonem

Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Františkem Pytlounem

 splněné dětské přání a františek pytlounV sobotu 22. února 2014 zažije další dítě jedinečný den, během něhož zavítá do divadelního zákulisí, seznámí se s mnoha známými osobnostmi, nechá se zkrášlit od vizážistky a v rámci zvukové zkoušky si zazpívá se svým patronem. Tak bude probíhat 4. kolo s názvem Staň se muzikálovou hvězdou, které připravuje nezisková organizace Splněné dětské přání ve spolupráci s muzikálem Děti Ráje. Ve stejný den oslaví společnost 2 roky od svého založení.

Číst dál: Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Františkem Pytlounem

Splněné dětské přání spustilo nové kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou

 splněné dětské přání a děti rájeNebylo vaší dcerušce či synovi dáno do vínku tolik zdraví, kolik byste si pro ně přáli? Z jejich neduhů je Splněné dětské přání vyléčit sice nemůže, ale dokáže jim vykouzlit úsměv na tváři a ulehčit jim od jejich běžných starostí. Jak? Jedinečným zážitkem. Přihlaste svou ratolest k účasti ve 4. kole s titulem Staň se muzikálovou hvězdou, které se uskuteční 22. února 2014 v Praze. Uvidíte představení Děti Ráje tak, jak nikdo jiný!

Číst dál: Splněné dětské přání spustilo nové kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou

Co popřáli zpěváci z muzikálu Děti Ráje naší organizaci do nového roku 2014?

děti rájeMuzikál Děti Ráje zakončil předchozí rok speciálním silvestrovským představením, ve kterém se objevili téměř všichni protagonisté. Kdo chce proslulou show vidět, musí si pospíšit – v divadle Goja Music Hall se bude hrát pouze do března 2014. Oslovili jsme několik účinkujících, kteří velmi dobře znají Splněné dětské přání a zeptali se jich, co by neziskové organizaci popřáli pro letošní rok.

Číst dál: Co popřáli zpěváci z muzikálu Děti Ráje naší organizaci do nového roku 2014?

Gábince se stýská po Martinu Dejdarovi, ale i po ostatních kamarádech

splněné dětské přání gábinkaSplněné dětské přání dostálo svému slibu, který dalo patnáctileté Gábince a vypravilo se za ní na výlet do Písku. Holčičce se v říjnu splnil její sen, když se díky neziskové organizaci stala na jeden den cvičitelkou lachtanů. V průběhu odpoledne prozradila, že se jí po drezérce Perry, jejím zvířecím kamarádovi Teddym i patronovi kola, kterým byl Martin Dejdar, velmi stýská. Umožníme vám nahlédnout do jejího krásného pokojíčku a odhalíme, po čem ještě malá rebelka touží.

Číst dál: Gábince se stýská po Martinu Dejdarovi, ale i po ostatních kamarádech

Gábinčino splněné přání sklízí velký úspěch

splněné dětské přání gábinkaV pátek 11. října rozzářila nezisková organizace Splněné dětské přání oči dalšímu handicapovanému dítěti. Další kolo, tentokrát s názvem Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů, proběhlo v rámci rodinné show Cirkus Cirkus Classic za podpory patrona Martina Dejdara. Akce sklidila u návštěvníků, kteří na ni zavítali, velký ohlas. Řada z nich pak občanské sdružení podpořila dobrovolným příspěvkem, nebo zakoupením ručně vyráběné panenky.

Číst dál: Gábinčino splněné přání sklízí velký úspěch

Třetí přání splněno – Gábinka se stala cvičitelkou lachtanů

splněné dětské přání gábinkaCirkus Cirkus Classic ožil 11. října 2013 k nepoznání. Mezi návštěvníky se objevila i řada známých tváří, které přišly podpořit třetí kolo neziskové organizace Splněné dětské přání. Patnáctiletá Gábinka z Písku se chtěla stát na jeden den cvičitelkou lachtanů. Podporoval ji při tom její nový kamarád a patron kola Martin Dejdar. Jak probíhal jejich společný den? Podařilo se nakonec uskutečnit vystoupení s lachtanem Teddym?

Číst dál: Třetí přání splněno – Gábinka se stala cvičitelkou lachtanů

Podkategorie

Aktuální kolo