Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Navštivte Be:šik – svět módy, designu, kultury a zábavy

be:šik 2012V sobotu 30. června proběhne ve Žlutých lázních nová zábavně-společenská akce nazvaná Be:šik. Jejím cílem je podpořit kvalitní českou a slovenskou autorskou tvorbu a představit ji širší veřejnosti. Pokud máte rádi originální ručně zhotovené výrobky, můžete svou sbírku rozšířit o nové kousky. Splněné dětské přání se této události zúčastni také.

Číst dál: Navštivte Be:šik – svět módy, designu, kultury a zábavy

Ručně vyráběné panenky pomohou splnit dětská přání

splněné dětské přáníZaujalo vás Splněné dětské přání? Chtěli byste finančně podpořit realizaci dalších kol pořádaných pro handicapované a nemocné děti? Máte skvělou možnost - zakladatelky projektu začaly s tvorbou panenek s úmyslem zviditelnit projekt a nabídnout něco pro potěšení. Snahou je také návrat k ručně vyráběným hračkám.

Číst dál: Ručně vyráběné panenky pomohou splnit dětská přání

RefuFest nabídl neobyčejná setkání

refufest 2012RefuFest nabídl v sobotu 2. 6. nejen nápaditý program v podobě různorodých vystoupení, ale i setkání s lidmi z různých koutů světa. Ti představili své tradice, zvyky i originální výrobky. Na akci jsme zavítali a okamžitě si nás získala svou atmosférou a prostředím. Jako by se na tomto místě na chvíli zastavil čas a všichni si vychutnávali sílu a kouzlo okamžiku.

Číst dál: RefuFest nabídl neobyčejná setkání

Praha ožije multikulturním RefuFestem, budeme u toho!

refufest 2012V sobotu 2. června 2012 vyrazí na Střelecký ostrov každý, kdo se chce pobavit a dozvědět se něco nového o cizích zemích. Od 12 do 21 hodin se tu usídlí přátelský RefuFest. Zavítejte také na stánek Kulturního servisu Puls - dostanete zdarma Festivalové noviny, můžete se zapojit do soutěží o zajímavé ceny a seznámit se s novým projektem Splněné dětské přání.

Číst dál: Praha ožije multikulturním RefuFestem, budeme u toho!

RefuFest 2012: Poznejte Splněné dětské přání zblízka

refufest 2012V sobotu 2. června 2012 se uskuteční multikulturní festival nazvaný RefuFest. Nabízí nevšední příležitost, jak se bez předsudků seznámit s kulturami z odlišných koutů světa v jednom dni. Poznejte skrze tanec, hudbu, divadelní vystoupení nebo ochutnávky pokrmů, jak se oslavuje život a radost na místech, kam se jen tak každý z nás nedostane.

Číst dál: RefuFest 2012: Poznejte Splněné dětské přání zblízka

1. KOLO: První dětské přání splněno, Vanesska viděla Kleopatru

splněné dětské přání a vanesskaSplněné dětské přání má za sebou první úspěšné kolo. Společně s patronem akce Michalem Davidem jsme vyplnili kulturní přání osmileté Vanessc, která má ráda egyptskou kulturu, obzvlášť pak královnu Kleopatru. Už dlouhou dobu toužila vidět stejnojmenný muzikál živě. Holčičce prožila zábavný den, na jehož konci skutečně zavítala do starobylého Egypta.

Číst dál: 1. KOLO: První dětské přání splněno, Vanesska viděla Kleopatru

1. KOLO: Michal David pomůže splnit Vanessčino přání

splněné dětské přání a vanesskaV únoru 2012 se zrodil nový projekt Splněné dětské přání, čemu se bude věnovat, vyplývá už z jeho názvu. Organizátoři budou plnit handicapovaným a nemocným dětem přání související s kulturou. První, komu by chtěli rozzářit oči, je malá Vanesska, která je maximálně zapálená do všeho, co souvisí se starým Egyptem a královnou Kleopatrou.

Číst dál: 1. KOLO: Michal David pomůže splnit Vanessčino přání

Seznamte se s novým projektem – Splněné dětské přání vykouzlí mnoho úsměvů

splněné dětské přáníV únoru 2012 vznikl pod záštitou média Kulturní servis Puls nový projekt, jehož posláním bude plnit kulturní přání handicapovaných a nemocných dětí. Otevírají se tak dveře do světa kultury těm, kteří by jinak neměli šanci prožít svůj sen. Jak bude Splněné dětské přání fungovat?

Číst dál: Seznamte se s novým projektem – Splněné dětské přání vykouzlí mnoho úsměvů

Podkategorie

Aktuální kolo