Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Chcete se zúčastnit natáčení nové řady show Tvoje tvář má známý hlas?

splněné dětské přáníZábavná show Tvoje tvář má známý hlas odhalila ve čtvrtek 4. srpna poslední dva soutěžící! Prozradíme vám kompletní osmičku známých osobností, které se budou každý týden předvádět v nových proměnách ikon českého a světového showbyznysu. Pokud si vaše ratolest tuto úspěšnou televizní show oblíbila, máte jedinečnou příležitost, jak jí udělat radost – pošlete svou přihlášku a můžete se zúčastnit další akce, kterou uspořádá Splněné dětské přání pro handicapované a nemocné děti.

Číst dál: Chcete se zúčastnit natáčení nové řady show Tvoje tvář má známý hlas?

Fanděte v nejlepší formě společně s PENNY

splněné dětské přáníBlížící se letní Olympiáda kráčí ruku v ruce i s gastronomií. Pokud doma plánujete menší sešlost sportovních fanoušků, je třeba zamyslet se nad vydatným menu na posilněnou. S inspirací vám pomůže PENNY, které v rámci své věrnostní rozšiřuje nabídku zapékacího nádobí Fontignac o třídílnou sadu dětských příborů, nerezovou naběračku a hlubokou pánev s pokličkou. Inspiraci na přípravu pohoštění naleznete v níže uvedeném receptu.

Číst dál: Fanděte v nejlepší formě společně s PENNY

Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě - Mikulov

splněné dětské přání

Nenechte si ujít letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě! Můžete se těšit na hudební program a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality Naši řezníci. Nezapomeňte vzít i s své děti. Pro ně je připravena spousta zábavy - sportovní aktivity, kreativní dílny a další překvapení. Zapojte se do této soutěže – 3 výherci získají rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert, který se uskuteční 19. 8. v Mikulově.

 

 

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě - Mikulov

Recept na cibulový chleba se slaninou a soutěž o poukázky na nákup

splněné dětské přáníMáte rádi vůni čerstvého chleba? Zbožňujete, když můžete uždibovat lahodný měkký bochánek? Upečte si domácí pečivo, na kterém si smlsne celá rodina. Zapojte se do soutěže, kterou pro vás připravilo Splněné dětské přání, a vyhrajte poukázku na nákup v Penny Marketu.

Číst dál: Recept na cibulový chleba se slaninou a soutěž o poukázky na nákup

Rodinné přání: Terapie muzikálem aneb Vanda konečně promluvila!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyhlásilo další rodinné přání, které bylo tentokrát velice úspěšné. Šťastné mamince se splnilo velké přání, neboť její dcera dokázala překonat své onemocnění a díky tomu prožila báječné odpoledne na muzikálu Děti Ráje. Věříme tomu, že naše akce byla úspěšným začátkem nových dívčích přátelství.

Číst dál: Rodinné přání: Terapie muzikálem aneb Vanda konečně promluvila!

Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

splněné dětské přáníNenechte si ujít letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě! Můžete se těšit na hudební program a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality Naši řezníci. Nezapomeňte vzít i s své děti. Pro ně je připravena spousta zábavy - sportovní aktivity, kreativní dílny a další překvapení. Zapojte se do této soutěže – 3 výherci získají rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert, který se uskuteční 15. 7. v Olomouci.

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

Odměna za vysvědčení – do Muzea kostek na výstavu Lega

muzeum kostekBlíží se konec školního roku a děti budou mít prázdniny. Zvažujete jakým zajímavým dárkem odměnit i potěšit? Splněné dětské přání připravilo soutěž, ve které můžete vyhrát rodinnou vstupenku do Muzea kostek v Praze.

Číst dál: Odměna za vysvědčení – do Muzea kostek na výstavu Lega

Přihlaste se na rodinné přání – užijte si odpoledne ve společnosti koní!

splněné dětské přáníAkce plná elegance a noblesy, to je Světový pohár v parkurovém skákání, který se uskuteční od 23. do 26. června v Olomouci. Své umění předvede téměř tři sta koní, mezi jezdci se představí světová špička včetně české parkurové hvězdy Aleše Opatrného. Splněné dětské přání umožní jedné rodině, aby se akce osobně zúčastnila a okusila kouzlo parkurové galashow. Přihlášky přijímáme do 19. června.

Číst dál: Přihlaste se na rodinné přání – užijte si odpoledne ve společnosti koní!

Rodinné přání: Vybrané rodiny navštívili cukrárnu Myšák Café a Muzeum kostek

splněné dětské přáníV sobotu 21. května uspořádala organizace Splněné dětské přání další akci pro nemocné děti a jejich rodiny. Organizátorky Martina a Kristýna pro děti připravily hezký program, který byl složený ze dvou částí – posezení v příjemné cukrárně se sladkostí a z hezkého zážitku v podobě návštěvy pražského muzea Lega.

Číst dál: Rodinné přání: Vybrané rodiny navštívili cukrárnu Myšák Café a Muzeum kostek

Rodinné přání – Do Brna na úspěšný muzikál Děti ráje

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání tentokrát potěší rodinu s nemocným dítětem, která prožije nezapomenutelný kulturní zážitek v brněnském Bobycentru, Laser Show Hall dne 11. června 2016 od 14 hodin. Chcete mít báječné odpoledne v divadle a ještě navíc si zatrsat na super hity? Neváhejte a rychle nám pošlete přihlášku!

Číst dál: Rodinné přání – Do Brna na úspěšný muzikál Děti ráje

Podkategorie

Aktuální kolo