Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Velikonoční soutěž pro maminky a nemocné děti

velikonoční soutěžVelikonoce se nám pomalu blíží a v domácnostech již probíhají přípravy. Budeme společně vítat jaro, které nám všem velice chybí a moc se na něj těšíme. Splněné dětské přání připravilo soutěž, ve které můžete vyhrát pro své prcky krásný velikonoční balíček.

Číst dál: Velikonoční soutěž pro maminky a nemocné děti

Předejte letošní velikonoční dárky v originálním balení

velikonoce 2016Už máte nakoupené pro děti čokoládové zajíčky, bonbónky a jiné sladkosti, ale nevíte do čeho je zabalit? Splněné dětské přání právě pro tuto příležitost ušilo krásné velikonoční látkové tašky a sáčky. Jsou barevné, veselé, s jarní tematikou a vašim prckům se budou velice líbit.

Číst dál: Předejte letošní velikonoční dárky v originálním balení

Vyhlášení výherců soutěže o vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přáníPořadatel pravidelného veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se uskuteční ve dnech 11. a 12. března ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY, daroval Splněnému dětskému přání do soutěže luxusní kosmetické balíčky a vstupenky na akci. Z přihlášených zájemců jsme vybrali tři šťastlivce.

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

Vyhlášení výsledků – rozdáváme nemocným dětem dárky

splněné dětské přáníSplněné dětské přání oslavilo 22. února své čtvrté narozeniny a při této příležitosti se rozhodlo potěšit děti vlastnoručně vyrobenými dárky. Dnes se dozvíte, komu rozzáříme oči a do jakých koutů naší republiky pošleme dárkové balíčky.

Číst dál: Vyhlášení výsledků – rozdáváme nemocným dětem dárky

Objednej si v březnu tašku a vyhraj super knížku

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyrábí vlastnoručně různé výrobky, které si můžete objednat a tím zároveň učinit dobrý skutek, výtěžek organizace využije k realizaci dalších akcí pro handicapované a vážně nemocné děti. Tento měsíc můžete navíc k vašemu nákupu vyhrát knížku se srdíčkem pro štěstíčko.

Číst dál: Objednej si v březnu tašku a vyhraj super knížku

Rozdáváme dárky handicapovaným a vážně nemocným dětem

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyrábí vlastnoručně šité panenky a panáčky, které daruje vážně nemocným dětem. Chcete také získat některou z látkových hraček, ale nevíte, jak na to? Další důležité informace se dozvíte právě dnes v našem novém článku.

Číst dál: Rozdáváme dárky handicapovaným a vážně nemocným dětem

Soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh World Of Beauty & Spa

splněné dětské přáníNenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož 21. ročník se uskuteční 11. a 12. března ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Zapojte se do naší soutěže a můžete vyhrát jeden z krásných kosmetických balíčků a také vstupenku na akci.

Číst dál: Soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh World Of Beauty & Spa

Splněné dětské přání slaví narozeniny a rozdává dětem dárky

 

splněné dětské přáníSplněné dětské přání je rodinná firma, která vznikla na začátku roku 2012, jeho zakladatelkami jsou Kristýna a Martina Šmejkalovy. Cílem neziskové organizace je rozzářit oči dětem, kterým nebylo dáno do vínku tolik zdraví, kolik by potřebovaly. Dnes, v pondělí 22. února 2016, slavíme čtvrté narozeniny.

Číst dál: Splněné dětské přání slaví narozeniny a rozdává dětem dárky

Pozor nepropásněte - nová kolekce výrobků s motivy Anglie

kolekce výrobků anglieDnes vám představujeme novou, moderní a mladistvou kolekci vlastních produktů s motivy města Anglie, která je velice žádaná a oblíbená. Oceníte u nich především to, že jsou výrobky originální a nedají se koupit v žádném jiném obchodě. Pokud sháníte nový doplněk do svého šatníku, příjemný doplněk pro zpestření domova nebo dárek pro své blízké, nahlédněte do galerie a vybírejte!

Číst dál: Pozor nepropásněte - nová kolekce výrobků s motivy Anglie

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Penny Marketu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 17. do 22. ledna 2016 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Penny Market. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Penny Marketu

Podkategorie

Aktuální kolo