Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Představení mise Nový domov – Místo naděje. Skvělá příležitost i pro Tebe!

Splněné dětské přáníOtevíráme nové prostory v Praze, kam si můžeš přijít pro podporu, inspiraci a motivaci. Propojujeme různé lidi a skupiny, od jednotlivců, přes rodiny až po podnikatele. Těšit se můžeš na obohacující setkání, kurzy, workshopy a tvůrčí aktivity. O čem mise Nový domov – Místo naděje je? Komu má pomáhat? A proč je zajímavá i pro Tebe?

Číst dál: Představení mise Nový domov – Místo naděje. Skvělá příležitost i pro Tebe!

Mise Nový domov – místo naděje. Chcete se dozvědět více?

Splněné dětské přáníUž dlouho toužíme rozšířit naši rodinnou organizaci ve spolek přátel, kteří se podílí svou energií na realizaci misí a dětských přání. A nyní je tu skvělá příležitost pro spolupráci. Objevily jsme báječný prostor, kde můžeme vytvořit stálé zázemí pro Splněné dětské přání. Říkáme mu Nový domov – místo naděje. Prostředí, kde se lidé cítí dobře, bezpečně a útulně. Odchází posilnění a s lepší náladou. Přejeme si zde umístit dílničku, kancelář, terapeutovnu a tvůrčí místnost pro natáčení rozhovorů.

Číst dál: Mise Nový domov – místo naděje. Chcete se dozvědět více?

Zpráva o činnosti organizace Splněné dětské přání: Ohlédnutí za rokem 2022

Splněné dětské přáníRok 2022 byl pro organizaci Splněné dětské přání rokem plný výzev, ale také úspěchů. Přesto, že pandemie Covidu-19 pokračovala a začala energetická krize, podařilo se nám splnit přání dalšímu dítěti, obdarovat k Vánocům další děti a realizovat nové životní příběhy, a to díky podpoře našich dárců a dobrovolníků. Snažili jsme se zaměřit na pozitivní stránky naší práce, abychom ostatním lidem dodali naději a ukázali, že i v náročných obdobích jsou tu světlé chvíle a povzbuzení.

Číst dál: Zpráva o činnosti organizace Splněné dětské přání: Ohlédnutí za rokem 2022

Tip na vánoční dárek - udělejte radost dobrým skutkem

Splněné dětské přáníMilí přátelé, tento týden máte poslední možnost vybrat si výrobek z naší dílničky s doručením před vánočními svátky.

Číst dál: Tip na vánoční dárek - udělejte radost dobrým skutkem

Děkujeme za podporu a dobrý skutek!

Splněné dětské přáníDnes patří naše velké poděkování firmě Látky Miruš, která nám opět po celý rok 2022 pomáhala darováním látek.

Číst dál: Děkujeme za podporu a dobrý skutek!

S prima dobrovolníky jde práce od ruky rychleji

Splněné dětské přáníPéče a podpora rodin dětí, které mají jinakosti či zdravotní omezení, je pro nás radost. Provozovat dobročinnou rodinou organizaci však s sebou nese i administrativní povinnosti a úkony. Lámaly jsme si hlavu, jak to všechno zvládneme.

Číst dál: S prima dobrovolníky jde práce od ruky rychleji

Připravujeme další ročník mise Vánoční přání pro nemocné a handicapované děti

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyhlašuje oblíbenou vánoční akci, kterou chceme potěšit nemocné děti a jejich rodiny. V této náročné době se určitě najdou maminky, které nemají penízky na dárky pro svoje dětičky. Vyprávějte nám svoje životní příběhy a my vám pošleme pro radost vánoční dárek.

Číst dál: Připravujeme další ročník mise Vánoční přání pro nemocné a handicapované děti

Pozvánka na setkání pro ženy s lektorkou Kristýnou J. Šmejkalovou

Splněné dětské přáníBez ohledu na to, zda se cítíte mladé či starší, jakou životní fází zrovna procházíte, kterou roli zastáváte vůči sobě či ostatním a čím se živíte, přijměte naše srdečné pozvání na obohacující setkání s Kristýnou J. Šmejkalovou. Podílela se na založení organizace Splněné dětské přání, v níž působí doposud. Na své životní cestě se krom jiného věnovala i nalezení cesty k sobě samé a o toto autentické sdílení touží zájemkyně obohatit. Akce se uskuteční ve středu 20. října 2021, podrobnosti najdete dále v článku.

Číst dál: Pozvánka na setkání pro ženy s lektorkou Kristýnou J. Šmejkalovou

Milé ženy, zveme vás na celosvětovou meditaci

Splněné dětské přáníKristýna Šmejkalová, která společně se svojí maminkou Martinou před devíti lety založila organizaci Splněné dětské přání se kromě pomoci rodinám s handicapovanými dětmi věnuje i dalším aktivitám. Jednou z nich je vedení meditací pořádaných při příležitosti celosvětového Požehnání ženského lůna. Další se uskuteční online již tuto sobotu 27. února. Chcete se také zúčastnit?

Číst dál: Milé ženy, zveme vás na celosvětovou meditaci

Sbírka stolních kalendářů pokračuje i v roce 2021, podpořme autistického Adámka

Splněné dětské přáníPamatujete si na malého Adámka, pro kterého Splněné dětské přání v roce 2020 pořádalo sbírku stolních kalendářů? Tato záliba stále pokračuje, jen si autistický chlapec více vybírá témata, na která zaměřuje svou pozornost. Maminka nás proto požádala znovu o pomoc a my jsme souhlasili. Zapojte se a podpořte jejich rodinu, potřebují nový kalendář na každý den.

Číst dál: Sbírka stolních kalendářů pokračuje i v roce 2021, podpořme autistického Adámka

Podkategorie

Aktuální kolo