Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Soutěž o vánoční balíček obsahující i CD zpěvačky Šárky Markové

Splněné dětské přáníDo Štědrého dne ještě zbývá spousta času a my vám ho rádi zpestříme originální soutěží. Zapojte se a můžete získat ne jednu, ale hned několik krásných cen jako knížku s tipem na zábavu pro volný čas, potah na polštářek z dílny organizace Splněné dětské přání nebo CD Šárky Markové, která se stala patronkou akce „Staň se muzikálovou hvězdou“. Jak zní soutěžní úkol?

Číst dál: Soutěž o vánoční balíček obsahující i CD zpěvačky Šárky Markové

Vyrazili jsme pozdravit Přátele Svaťácké kultury na Svatomartinské slavnosti

Splněné dětské přáníV sobotu 17. listopadu jsme zavítali do Újezdu U Svatého Kříže. Přátelé Svaťácké kultury zde pořádali milé setkání s bohatým programem a přizvali i nás. Moc se nám na akci líbilo a jsme rádi, že jsme hostům mohli zprostředkovat dojmy z mise Karolínky vysněná cesta do Paříže a osobně jim poděkovali za jejich podporu.

Číst dál: Vyrazili jsme pozdravit Přátele Svaťácké kultury na Svatomartinské slavnosti

5. dětské přání: Čemu se aktuálně Zuzanka věnuje a co je u ní nového?

Splněné dětské přáníOd chvíle, kdy Splněné dětské přání splnilo Zuzance její sen – strávit den se svou oblíbenou zpěvačkou Genny Ciatti, uplynula už spousta času. Protože jsme se nemohli zúčastnit její letošní narozeninové oslavy, překvapili jsme ji podzimním výletem za zvířátky, které má tak ráda a užili jsme si pořádnou porci legrace u české filmové komedie. Zuzka nám prozradila, jaké výzvy v současné době překonává.

Číst dál: 5. dětské přání: Čemu se aktuálně Zuzanka věnuje a co je u ní nového?

Vánoční nákupy spojené s dobrým skutkem

Splněné dětské přáníVánoce nám pomalu klepou na dveře a to znamená, že pro vás máme zcela novou nabídku limitované vánoční kolekce. Výrobky byly ušité v dílně organizace Splněné dětské přání. Celý výtěžek putuje na realizaci akcí pro vážně nemocné a handicapované děti.

Číst dál: Vánoční nákupy spojené s dobrým skutkem

Připravujeme Oslavu osmdesátek

Splněné dětské přáníU nás v organizaci Splněném dětském přání se toho za poslední měsíce hodně událo a stále připravujeme něco nového. Napřílad v létě jsme splnili další krásné dětské přání - 11letá Karolínka se podívala do Paříže a zatančila si na svém vozíčku u oblíbené Eiffelovky, tak jak o tom dlouho snila. Uskutečnila se Mise Benátky. A to zdaleka není všechno!

Číst dál: Připravujeme Oslavu osmdesátek

7. dětské přání: Kdo nám prozradil, o čem handicapovaná Kája sní?

Splněné dětské přáníKarolínku omezuje v pohybu svalová hypotonie a dystrofie. To jí však nezabránilo v tom, aby se začala věnovat svému největšímu hobby – tancování na vozíčku. Tento sport je pro ni nejen velkou motivací, ale pomáhá jí i ve svalovém rozvoji. Jednoho dne obdrželo Splněné dětské přání krásný dopis s prosbou, zda bychom mohli této usměvavé holčičce pomoci. Přála si navštívit pařížskou Eiffelovku, protože ji moc obdivuje, a toužila si zatančit v její blízkosti.

Číst dál: 7. dětské přání: Kdo nám prozradil, o čem handicapovaná Kája sní?

Podzimní soutěž aneb pochlubte se svými výtvory

Splněné dětské přáníListí na stromech se zabarvilo do zlatých barev, pomalu padá k zemi a podzim vstoupil do našich životů stejně jako každý rok. Organizace Splněné dětské přání pro vás připravila další soutěž, ve které můžete vyhrát balíček skvělých cen. 

Číst dál: Podzimní soutěž aneb pochlubte se svými výtvory

MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb zakončení vysněné cesty

Splněné dětské přáníA je to! Podařilo se splnit slib, aby handicapovaná Věruška oslavila své šesté narozeniny v Benátkách. Se svojí maminkou si v Itálii užila krásné slunné dny, které byly nabité mnoha zážitky. Prozradíme vám, jaký byl jejich poslední den před návratem domů. Děkujeme všem, kdo Misi Benátky podpořili dobrovolným finančním příspěvkem a mamince Pavlínce pomohli.

Číst dál: MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb zakončení vysněné cesty

MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb dobrodružný čtvrtek

Splněné dětské přáníA je tu další vyprávění maminky, o tom jak probíhala cesta do Benátek, co všechno se svou malou nemocnou dcerkou viděly a zažily. V předchozím článku jsme se dozvěděli, jak se podařilo splnit slib a Věruška v Itálii oslavila své šesté narozeniny. Další den ji čekal opět pestrý program, který pro obě Pavlínka vymyslela. Kam se vypravily tentokrát?

Číst dál: MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb dobrodružný čtvrtek

MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb slavnostní středa

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání vám doposud prozradilo, jak Pavlínka vyrazila se svou nemocnou dcerkou do Itálie, co je potrápilo cestou za peripetie a jak prožily první den. Dnes se můžete dočíst o dalšímu dnu z Mise Benátky, tentokrát o tom hlavním – jak malá Věruška oslavila v Benátkách své šesté narozeniny, přesně tak jak jí to před lety její maminka slíbila.

Číst dál: MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb slavnostní středa

Podkategorie

Aktuální kolo