Pomáháme dětem se zdravotním
znevýhodněním formou jedinečných zážitků.

Aktuálně

Splněné dětské přání se zúčastnilo jarního veletrhu World of Beauty and Spa

world of beauty and spa a splněné dětské přáníVe dnech 16. a 17. března se v pražských Letňanech uskutečnil další ročník kosmetického veletrhu World of Beauty and Spa. Na více než 350 stáncích se vystavovatelé věnovali návštěvníkům s velkým nasazením, mezi nimi byla již tradičně také organizace Splněné dětské přání. Zájemci mohli vybírat ručně šité výrobky pocházející z autorské dílny Martiny Šmejkalové, anebo se seznámit s příběhem handicapované holčičky Karolínky, která touží po tancování u Eiffelovy věže.

Číst dál: Splněné dětské přání se zúčastnilo jarního veletrhu World of Beauty and Spa

Soutěž a získej dárek pro maminku je Dni matek

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo speciální soutěž pro maminky o krásný dárkový balíček, který jednu z nich potěší. Vždyť se po celý rok s velkou láskou starají o své děti i rodiny a zaslouží si nějakou hezkou odměnu, a to nejen proto, že je svátek maminek nádherný svátek a nemělo by se na něj zapomínat!

Číst dál: Soutěž a získej dárek pro maminku je Dni matek

Maminka Monika prozradila, jak prožila oslavu našich 6. narozenin a co si z ní odnesla

Splněné dětské přáníDo Prahy na oslavu našich 6. narozenin přijela také maminka Monika s Vanesskou, které jako vůbec prvnímu dítěti organizace Splněné dětské přání umožnila prožít svůj velký sen. Rodina bydlí v pohádkovém prostředí u Máchova jezera ve Starých Splavech. Bohužel bráška onemocněl a tak musel tatínek Petr zůstat doma a hlídat. Co si z této akce odvezla Monika a jaké pro ni bylo setkání s dalšími lidmi, kterým jsme pomohly? Sama nám své dojmy popsala.

Číst dál: Maminka Monika prozradila, jak prožila oslavu našich 6. narozenin a co si z ní odnesla

Oslava 6. narozenin – jak si ji užila maminka Pavlína a její dcera Věrušku?

Splněné dětské přání oslava 6. výročí organizaceOrganizace oslavila výročí svého působení nejen ve společnosti svých partnerů a sponzorů, ale také podporovatelů, mezi něž patří i maminka Pavlína se svou malou dcerou Věrkou. Holčičce lékaři diagnostikovali Downův syndrom, stejně jako Kristýnce, které Splněné dětské přání splnilo její velký sen, stala se muzikálovou zpěvačkou. Chcete vědět o Věrušce více? A zajímá vás, jak proběhlo setkání děvčat či jak si oslavu užily?

Číst dál: Oslava 6. narozenin – jak si ji užila maminka Pavlína a její dcera Věrušku?

Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny - co nabídl bohatý program?

Splněné dětské přáníPři příležitosti 6. výročí od svého založení připravila organizace narozeninovou oslavu pro téměř stovku hostů. Mezi nimi byly nejen děti, kterým Splněné dětské přání splnilo jejich velký sen, a jejich rodiny, ale i příznivci z řad podporovatelů a sponzorů. Zúčastnili se také patroni jednotlivých přání Genny Ciatti, František Pytloun a Martin Pošta. Ti, kteří dorazit nemohli, natočili pro tuto příležitost speciální videopozdravy, z nichž měli všichni velkou radost. A co dalšího bylo v pestrém programu zahrnuto?

Číst dál: Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny - co nabídl bohatý program?

Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny - jak na to vzpomíná Zuzanka

Splněné dětské přáníHandicapovaná Zuzanka přijala pozvání na oslavu 6. výročí organizace Splněné dětské přání a společně s maminkou Ivou přijely z Plzně, aby nám poblahopřála a seznámila se s dalšími dětmi, kterým jsme splnili jejich přání. Jaké dojmy si z této akce odnesla? Co se jí na oslavě líbilo a jak si užila velké překvapení, které jsme pro ni připravili? Sama se nám se vším svěřila v článku, který připravila.

Číst dál: Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny - jak na to vzpomíná Zuzanka

Splněné dětské přání na veletrhu World of Beauty and Spa – navštivte náš stánek

Splněné dětské přáníVe dnech 16. a 17. března se pro návštěvníky PVA EXPO Praha Letňany otevře již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu World Of Beauty & Spa. Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Ani tentokrát nebude na akci chybět stánek organizace Splněné dětské přání. Proč se za námi vydat?

Číst dál: Splněné dětské přání na veletrhu World of Beauty and Spa – navštivte náš stánek

Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny – jaké bylo setkání rodin a dětí

Splněné dětské přáníV sobotu 3. března 2018 se uskutečnila oslava 6. narozenin organizace Splněné dětské přání. Celý den probíhal ve velice příjemné a pohodové atmosféře. Dnes vám povyprávím, jak proběhlo dopolední setkání s rodinami a jaká překvapení na nás i děti čekaly. Máme velkou radost, že se tuto sešlost podařilo uskutečnit – šlo o první setkání těch, kterým jsme v minulosti splnili jejich přání.

Číst dál: Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny – jaké bylo setkání rodin a dětí

Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny – zajímá vás, kdo se zúčastnil?

Splněné dětské přáníÚnorový měsíc byl ve znamení velkých příprav. Organizace Splněné dětské přání při příležitosti svého 6. výročí uspořádala 3. března 2018 narozeninovou oslavu věnovanou těm, kvůli nimž vznikla – handicapovaným dětem, kterým za dobu svého působení splnila přání. Hosty čekal bohatý program, setkání se známými osobnostmi i řada překvapení.

Číst dál: Splněné dětské přání oslavilo 6. narozeniny – zajímá vás, kdo se zúčastnil?

Naši narozeninovou oslavu nepodpoří jen hodní partneři, ale i samotné rodiny

Splněné dětské přáníOslava narozenin organizace Splněné dětské přání se rychle blíží a přípravy vrcholí. Velice se těšíme na setkání s rodinami a jejich dětmi, které nám tolik přirostly k srdci. Máme připravená krásná překvapení a doufáme, že přítomné potěší a všem rozzáří oči. Přejeme si, abychom ostatním předali kousek sebe, své pozitivní energie a společně jsme prožili krásný den, na který budeme rádi vzpomínat.

Číst dál: Naši narozeninovou oslavu nepodpoří jen hodní partneři, ale i samotné rodiny

Podkategorie

Aktuální kolo