Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Polštářek pomáhá splnit další dětská přání

splněné dětské přáníSplněné dětské přání je rodinná firma, která vznikla na začátku roku 2012, jeho zakladatelkami jsou Kristýna a Martina Šmejkalovy. Cílem neziskové organizace je rozzářit oči dětem, kterým nebylo dáno do vínku tolik zdraví, kolik by potřebovaly.

Číst dál: Polštářek pomáhá splnit další dětská přání

Šestý ročník festivalu dětských hereckých, tanečních a hudebních souborů

poupění 2015Děti dětem – to je mottem festivalu Poupění, který se uskuteční v Praze na Žofíně v neděli 17. května v čase od 10 do 21 hodin. Děti budou hrát, tančit a zpívat pro děti. Na akci vystoupí 12 dětských souborů a 2 soubory seniorů. Na akci se vypraví také představitelky neziskové organizace Splněné dětské přání, aby prezentovaly ručně vyráběné předměty - výtěžek z prodeje poslouží k pořádání dalších akcí pro handicapované děti.

Číst dál: Šestý ročník festivalu dětských hereckých, tanečních a hudebních souborů

Firma Interiérové textilie pomáhá splnit vážně nemocným dětem přání

interierove textilieSplněné dětské přání spolupracuje od roku 2014 se Štěpánem Hubíkem, který pravidelně daruje neziskové organizaci látky ze svých kolekcí. Díky tomu se nyní zrodila nová jarní kolekce zcela originálních tašek, které si budete mít možnost objednat a pomoc tak handicapovaným dítkům na splnění jejich snů.

Číst dál: Firma Interiérové textilie pomáhá splnit vážně nemocným dětem přání

Jak vzpomínají na 3. narozeniny organizátorky a účastníci dalšího přání?

splněné dětské přáníV sobotu 22. února oslavila nezisková organizace Splněné dětské přání své třetí narozeniny, a to ve společnosti rodin s vážně nemocnými a handicapovanými dětmi. Po příjemném posezení a oslavě v cukrárně v Galerii Myšák a se všichni přesunuli do Divadla Broadway, kde se dítka podívala do zákulisí, kde se setkala s představiteli muzikálu Tři mušketýři.

Číst dál: Jak vzpomínají na 3. narozeniny organizátorky a účastníci dalšího přání?

Splněné dětské přání slavilo třetí narozeniny

splněné dětské přáníV sobotu 14. února 2015 oslavila nezisková organizace společně s nemocnými dětmi své další narozeniny. Celá akce proběhla v přátelské atmosféře a v příjemném prostředí – nejprve v cukrárně v Galerii Myšák a poté v prostorách Divadla Broadway. Všichni si odvezli domů nezapomenutelné zážitky.

Číst dál: Splněné dětské přání slavilo třetí narozeniny

Splněné dětské přání oslaví s handicapovanými dětmi 3. narozeniny

splněné dětské přání a handicapované dětiNezisková organizace Splněné dětské přání oslaví v únoru 2015 své třetí narozeniny. Při této příležitosti vybrala čtyři vážně nemocné děti, kterým daruje krásný den spojený s kulturním zážitkem. Společně se svými rodinami se přijedou podívat do Prahy, kde pro ně bude připraven pestrý program. Navštíví nejproslulejší cukrárnu v Galerii Myšák a pak pohádkový muzikál Tři mušketýři v Divadle Broadway.

Číst dál: Splněné dětské přání oslaví s handicapovanými dětmi 3. narozeniny

Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

splněné dětské přáníPro naše příznivce pořádáme soutěže, které jsou velice oblíbené. U nás se totiž vždy čestně vyhrává a ceny skutečně posíláme jejich novým majitelům. Víme dobře, že soutěžit vás skutečně baví. Dnes se dozvíte jméno šťastné výherkyně, která zvítězila poprvé v životě!

Číst dál: Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

Sběr plastových víček jde do velkého finále

splněné dětské přáníSplněné dětské přání po celý rok 2014 organizovalo sbírku pro handicapovanou Dominiku. Kolik víček se podařilo nasbírat? Jakou částku se nám podařilo získat? A jak byla tato náročná akce úspěšná? To se dozvíte v tomto článku.

Číst dál: Sběr plastových víček jde do velkého finále

Vyhlašujeme 1. kolo přihlášek – Příběhy pomáhají a panenky radost rozdávají

splněné dětské přáníMáte ve svém okolí maminku nebo rodinu, která s láskou pečuje o handicapované nebo vážně nemocné dítě? Chcete udělat krásný dobrý skutek a společně s neziskovou organizací je potěšit milým dárkem? Splněné dětské přání bude i v roce 2015 pokračovat v tradici psaní příběhů, v nichž se dozvíte o životních osudech dětí, kterým nebylo dáno do vínku tolik zdraví, kolik by potřebovali.

Číst dál: Vyhlašujeme 1. kolo přihlášek – Příběhy pomáhají a panenky radost rozdávají

Rozdáváme dárky dětem pro radost

splněné dětské přáníMáme tu nový rok, čas rychle utíká a brzy bude vysvědčení. Splněné dětské přání chce potěšit děti školou povinné milým dárkem. Objednejte si včas jakýkoli z našich ručně dělaných výrobků, ať vám stihneme balíček do konce ledna poslat. Výběr je veliký – srdíčka či andílci pro štěstí, panenky, Mazlíčci a moderní látkové tašky na nákupy i každodenní nošení.

Číst dál: Rozdáváme dárky dětem pro radost

Podkategorie

Aktuální kolo