Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Avast pomáhá plnit sny se Splněným dětským přáním

nadační fond AVASTRádi bychom se s vámi podělili o radostnou novinku – Splněné dětské přání po více než 4,5letém fungování získalo svůj první grant! Nadační fond AVAST schválil žádost, s níž jsme se přihlásili do grantového řízení, a rozhodl se podpořit naši záslužnou činnosti.

Číst dál: Avast pomáhá plnit sny se Splněným dětským přáním

Na živé natáčení show Tvoje tvář má známý hlas vyrazí Eliška s maminkou

tvoje tvář má známý hlasSplněné dětské přání vyhlásilo nové rodinné přání s možností zúčastnit se osobně televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Přišlo nám hodně přihlášek a výběr byl tentokrát opravdu těžký. Právě teď se dozvíte, která rodina si užije již brzy jedinečný zážitek a vyrazí do ateliéru na živé natáčení.

Číst dál: Na živé natáčení show Tvoje tvář má známý hlas vyrazí Eliška s maminkou

Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO

splněné dětské přáníVe středu 28. září oslaví Zoologická zahrada v Praze 85. výročí svého založení. Pokud i vaše ratolest miluje zvířátka a vše, co s nimi souvisí, pošlete nám svou přihlášku a můžete si s celou rodinou užít krásný den s bohatým doprovodným programem. Splněné dětské přání vám věnuje vstupné v hodnotě až 700 korun!

Číst dál: Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO

Jak probíhal podzimní veletrh World of Beauty and Spa očima pořadatelů?

splněné dětské přání22. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 PODZIM pořádaný 9. a 10. září v pražském veletržním areálu v Letňanech doprovázelo již tradičně slunečné letní počasí. Teplé dny neubraly veletrhu ani programu na atraktivitě a téměř dvě desítky tisíc účastníků odcházely spokojené s množstvím dojmů, zážitků i inspirací pro podzimní a zimní sezónu.

Číst dál: Jak probíhal podzimní veletrh World of Beauty and Spa očima pořadatelů?

Aktuální kolo