Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Malého Patrika nečeká příznivá budoucnost

splněné dětské přáníAdéla a její přítel se moc milovali, a proto se rozhodli mít spolu miminko. Nikoho z nich tenkrát ale nenapadlo, že by jejich štěstí mohlo mít vážnou trhlinu. Osud určil krutý ortel a nadělil jim vážně nemocné chlapečka. Jejich vztah to však nenarušilo, dál spolu žijí v harmonickém vztahu a s láskou se starají, aby jejich syn byl tím nejšťastnějším dítětem. Zavzpomínejte s námi na příběh, se kterým jsme vás poprvé seznámili 1. listopadu 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Malého Patrika nečeká příznivá budoucnost

VZPOMÍNKY: Dárek pro velkého bojovníka Tobiase se syndromem Charge

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání obdarovala o Vánocích 2013 dvanáct vážně nemocných dětí ručně vyráběnými panenkami, které ušily samy její představitelky. Výrobky byly speciální především v tom, že se zhotovily dle přání jednotlivých dětí. Sponzorem speciálního kola neboli Vánočního přání se stala poradenská skupina APOGEO. Potěšil panáček nemocného Tobiase? Zavzpomínejte s námi na příběh Tobíska, se kterým jsme vás poprvé seznámili 9. února 2014.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Dárek pro velkého bojovníka Tobiase se syndromem Charge

Fanděte v nejlepší formě společně s PENNY

splněné dětské přáníBlížící se letní Olympiáda kráčí ruku v ruce i s gastronomií. Pokud doma plánujete menší sešlost sportovních fanoušků, je třeba zamyslet se nad vydatným menu na posilněnou. S inspirací vám pomůže PENNY, které v rámci své věrnostní rozšiřuje nabídku zapékacího nádobí Fontignac o třídílnou sadu dětských příborů, nerezovou naběračku a hlubokou pánev s pokličkou. Inspiraci na přípravu pohoštění naleznete v níže uvedeném receptu.

Číst dál: Fanděte v nejlepší formě společně s PENNY

VZPOMÍNKY: Dárek pro princeznu Karolínku, která by si přála chodit!

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání obdarovala o Vánocích 2013 dvanáct vážně nemocných dětí ručně vyráběnými panenkami, které zhotovily samy její představitelky. Výrobky jsou speciální především v tom, že byly připraveny přesně podle přání jednotlivých dětí. Sponzorem vánočního kola se stala poradenská skupina APOGEO. Potěšila ručně vyráběná panenka nemocnou Karolínku? Zavzpomínejte s námi na příběh z 31. ledna 2014.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Dárek pro princeznu Karolínku, která by si přála chodit!

Aktuální kolo