Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Soutěžte s kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přání22. veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 9. a 10. září 2016 – výlet do světa krásy, pohody i nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností. Zapojte se do naší soutěže a můžete vyhrát vstupenku pro sebe i svůj doprovod.

Číst dál: Soutěžte s kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přáníV poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY představí již 22. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální, přírodní či dekorativní kosmetiky, wellnes péče a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.

Číst dál: Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

Splněné dětské přání vyrazilo na výlet za Vanesskou do Starých Splavů

splněné dětské přáníZakladatelky organizace Splněné dětské přání Martina a Kristýna Šmejkalovy uspořádaly v roce 2012 svou úplně první úspěšnou akci pro nemocnou osmiletou holčičku Vanessku, která si velice přála vidět naživo svůj oblíbený muzikál Kleopatra. O víkendu jsme se rozhodly, že vyrazíme na výlet a navštívit celou jejich rodinu, abychom se dozvěděly, jak se všem daří. Jak proběhlo naše setkání, se dozvíte v tomto článku.

Číst dál: Splněné dětské přání vyrazilo na výlet za Vanesskou do Starých Splavů

Chcete se zúčastnit natáčení nové řady show Tvoje tvář má známý hlas?

splněné dětské přáníZábavná show Tvoje tvář má známý hlas odhalila ve čtvrtek 4. srpna poslední dva soutěžící! Prozradíme vám kompletní osmičku známých osobností, které se budou každý týden předvádět v nových proměnách ikon českého a světového showbyznysu. Pokud si vaše ratolest tuto úspěšnou televizní show oblíbila, máte jedinečnou příležitost, jak jí udělat radost – pošlete svou přihlášku a můžete se zúčastnit další akce, kterou uspořádá Splněné dětské přání pro handicapované a nemocné děti.

Číst dál: Chcete se zúčastnit natáčení nové řady show Tvoje tvář má známý hlas?

Aktuální kolo