Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Splňte svým dětem přání – zúčastněte se živého natáčení Tvoje tvář má známý hlas!

tvoje tvář má známý hlasPrvní řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas získala u malých i velkých diváků velkou oblibu. Již v neděli 4. září startuje zbrusu nová série v čele s Miroslavem Etzlerem, Janem Cinou, Romanem Vojtkem, Davidem Gránským, Ivanou Jirešovou, Martou Jandovou, Markétou Procházkovou a Annou Julií Slováčkovou. Nebude to dlouho trvat a celé Česko podlehne nové mánii. Pokud patří mezi fanoušky i vaše dítko, udělejte mu radost a vezměte ho na živé natáčení této show. Stačí nám poslat svou přihlášku!

Číst dál: Splňte svým dětem přání – zúčastněte se živého natáčení Tvoje tvář má známý hlas!

VZPOMÍNKY: Rodič se nikdy nedokáže vyrovnat s tím, že má postižené dítě

splněné dětské přáníPaní Dana žije v Bílině. Stará se sama o tři děti, kterým věnuje veškerý svůj čas. Díky skvělé babičce má i trochu času na své koníčky. Ráda chodí na túry s trekingovými holemi, jezdí na bruslích, na kole a chodí na Zumbu. Po večerech tvoří dárečky z keramiky, maluje na kamínky a zaujala ji nehtová modeláž. Do rodiny patří také sedmiletá fenka Sára. Zavzpomínejte s námi na příběh o holčičce, se kterou jsme vás poprvé seznámili již 19. prosince 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Rodič se nikdy nedokáže vyrovnat s tím, že má postižené dítě

Zpestřete si konec prázdnin, soutěžte o super balíček cen!

splněné dětské přáníPrázdniny se pomalu blíží ke svému konci a děti zase začnou od září chodit do školy. Chtěli jsme vám příchod podzimu zpříjemnit něčím hezkým, proto pro vás organizace Splněné dětské přání připravila soutěž o dárkový balíček obsahující spoustu lákavých věcí. A to nejlepší – této soutěže se může zúčastnit skutečně každá rodina!

Číst dál: Zpestřete si konec prázdnin, soutěžte o super balíček cen!

VZPOMÍNKY: Maminka adoptovala zdravé děti, čas ale ukázal opak

splněné dětské přáníGabriela měla velký sen - přála si miminko. Osud jí však v tomto ohledu bohužel nepřál, proto se rozhodla pro adopci dvojčátek. Ačkoli informace uváděly, že jsou obě děti zdravé, v brzké době se ukázalo, že jsou obě holčičky handicapované. Zprvu šťastné mamince se vzápětí rozpadlo manželství. Znáte přísloví, že všechno špatné je k něčemu dobré? V tomto příběhu se o tom můžete sami přesvědčit. Zavzpomínejte s námi na rodinu, se kterou jsme vás poprvé seznámili 25. listopadu 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Maminka adoptovala zdravé děti, čas ale ukázal opak

Aktuální kolo