Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Pozor nepropásněte - nová kolekce výrobků s motivy Anglie

kolekce výrobků anglieDnes vám představujeme novou, moderní a mladistvou kolekci vlastních produktů s motivy města Anglie, která je velice žádaná a oblíbená. Oceníte u nich především to, že jsou výrobky originální a nedají se koupit v žádném jiném obchodě. Pokud sháníte nový doplněk do svého šatníku, příjemný doplněk pro zpestření domova nebo dárek pro své blízké, nahlédněte do galerie a vybírejte!

Číst dál: Pozor nepropásněte - nová kolekce výrobků s motivy Anglie

Vánoční přání: Spokojená Zuzanka prožila akční vánoce, ale Ježíšek nakonec dorazil

splněné dětské přáníSplněné dětské přání splnilo malé Zuzance její přáníčko – dostala od nás pod stromeček k Vánocům látkového mazlíčka. Každý večer s ním spinká v postýlce. Dnes si můžete přečíst vyprávění o tom, jaké vánoční svátky tato holčička se svou rodinou prožila.

Číst dál: Vánoční přání: Spokojená Zuzanka prožila akční vánoce, ale Ježíšek nakonec dorazil

Vánoční přání: Nemocnou, ale šťastnou Zuzanku nadělil osud rodičům za odměnu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vás dnes seznámí s báječnou nemocnou holčičkou, která má skvělou rodinu kolem sebe a díky tomu je moc šťastná. Obklopuje jí láska příbuzných, což je pro její život to nejdůležitější.

Číst dál: Vánoční přání: Nemocnou, ale šťastnou Zuzanku nadělil osud rodičům za odměnu

ZAJÍMAVOSTI: Pohodlný nákup pro vozíčkáře

nákupní vozíky pro vozíčkářeSpolečnost Kaufland Česká republika odstartovala v prosinci roku 2015 nový projekt, který umožní pohodlné a příjemné nakupování i našim tělesně postiženým spoluobčanům. Do všech prodejen Kaufland po celé republice budou postupně instalovány nákupní vozíky pro zákazníky, kteří se pohybují na invalidním vozíku.

Číst dál: ZAJÍMAVOSTI: Pohodlný nákup pro vozíčkáře

Aktuální kolo