Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlášení výherce knížky za měsíc březen

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravila další oblíbenou soutěž o praktickou knížku, která proběhla v měsíci březnu. Dnes vám prozradíme jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlášení výherce knížky za měsíc březen

Daruj mamince dárek pro potěšení duše

splněné dětské přáníDruhou květnovou neděli nás čeká krásný svátek maminek. My všichni budeme mít skvělou příležitost poděkovat nejen přáníčkem, milým slovem, květinou, ale i krásným dárkem.

Číst dál: Daruj mamince dárek pro potěšení duše

Anetka každý den statečně a s úsměvem bojuje s cystickou fibrózou

splněné dětské přáníPetra čekala své druhé dítě, ale nikdy by jí nenapadlo, jak moc tato událost změní život celé rodině. Do života jim vstoupila nevyléčitelná nemoc zvaná cystická fibróza. Na jednu stranu velká starost, ale na druhou obrovská životní zkušenost, která je stmelila a oni si nyní váží každého společného dne. Přečtěte si vyprávění maminky, která se nám upřímně svěřila se všemi svými pocity.

Číst dál: Anetka každý den statečně a s úsměvem bojuje s cystickou fibrózou

Přejeme všem krásné Velikonoce

 Hody, hody, doprovody, já jsem malý zajíček, utíkal jsem podle vody, nesl košík vajíček. Potkala mě koroptvička, chtěla jedno červené, že mi dá lán jetelíčka a já říkal: Ne, ne, ne. Na remízku mezi poli, mám já strýčka králíčka, tomu nosím každým rokem, malovaná vajíčka.


Přejeme vám svátky plné sluníčka, nechť vás potěší malovaná vajíčka.
Ať jste šťastní, zdraví a Velikonoce vás baví

vaše Splněné dětské přání

splněné dětské přání

 

Aktuální kolo