Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Jak handicapovaný život ovlivnil Adélce život

splněné dětské přáníNa webových stránkách Splněného dětského přání jste se mohli v pondělí 7. prosince 2015 seznámit s první částí příběhu o rodině, která adoptovala dvě holčičky a k velkému překvapení všech se navíc rozrostla také o jednu vlastní dcerku, byť byly prognózy lékařů negativní. Další nečekaná událost následovala vzápětí, tentokrát ale nebyla vůbec šťastná. Rodiče zjistili, že nejstarší Adélka má vrozený handicap. Zavzpomínejte s námi na rozhovor s maminkou, s nímž jste se mohli na našem původním webu poprvé seznámit 28. září 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Jak handicapovaný život ovlivnil Adélce život

VZPOMÍNKY: Adopce handicapované Adélky obohatila rodičům život

splněné dětské přáníOlga byla zdravá žena, dlouho se jí ale nedařilo otěhotnět. Pokoušela se i o umělé oplodnění. Lékaři jí po důkladném vyšetření sdělili, že pokud otěhotní, miminko stejně nikdy nedonosí. A protože s manželem bez dětí zůstat nechtěli, rozhodli se po zralé úvaze pro adopci se všemi riziky, která můžou nastat. Svého rozhodnutí nikdy nelitovali. Zavzpomínejte s námi na příběh, se kterým jsme vás na našem původním webu seznámili již 25. září 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Adopce handicapované Adélky obohatila rodičům život

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Penny Marketu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 20. do 26. listopadu 2015 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázky na nákup v prodejnách Penny Market. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Penny Marketu

VZPOMÍNKY: Lví bojovnice Lea vyhrála životní zápas na ARU

splněné dětské přáníMaminka Jitka nám bude vyprávět příběh o své báječné rodině a nemocné dceři, která je velká bojovnice. Z jejích slov všichni ucítíte, jak moc je v těžkých životních chvílích důležitá podpora a láska všech. Jenom tak se dá zvládnout boj o přežití, který zatím na ARU prožívala malá holčička. Zavzpomínejte s námi na tuto rodinu, o které jsme vám na našem původním webu poprvé vyprávěli již 12. září 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Lví bojovnice Lea vyhrála životní zápas na ARU

Aktuální kolo