Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

RefuFest nabídl neobyčejná setkání

refufest 2012RefuFest nabídl v sobotu 2. 6. nejen nápaditý program v podobě různorodých vystoupení, ale i setkání s lidmi z různých koutů světa. Ti představili své tradice, zvyky i originální výrobky. Na akci jsme zavítali a okamžitě si nás získala svou atmosférou a prostředím. Jako by se na tomto místě na chvíli zastavil čas a všichni si vychutnávali sílu a kouzlo okamžiku.

Číst dál: RefuFest nabídl neobyčejná setkání

Praha ožije multikulturním RefuFestem, budeme u toho!

refufest 2012V sobotu 2. června 2012 vyrazí na Střelecký ostrov každý, kdo se chce pobavit a dozvědět se něco nového o cizích zemích. Od 12 do 21 hodin se tu usídlí přátelský RefuFest. Zavítejte také na stánek Kulturního servisu Puls - dostanete zdarma Festivalové noviny, můžete se zapojit do soutěží o zajímavé ceny a seznámit se s novým projektem Splněné dětské přání.

Číst dál: Praha ožije multikulturním RefuFestem, budeme u toho!

RefuFest 2012: Poznejte Splněné dětské přání zblízka

refufest 2012V sobotu 2. června 2012 se uskuteční multikulturní festival nazvaný RefuFest. Nabízí nevšední příležitost, jak se bez předsudků seznámit s kulturami z odlišných koutů světa v jednom dni. Poznejte skrze tanec, hudbu, divadelní vystoupení nebo ochutnávky pokrmů, jak se oslavuje život a radost na místech, kam se jen tak každý z nás nedostane.

Číst dál: RefuFest 2012: Poznejte Splněné dětské přání zblízka

První dětské přání splněno, Vanesska viděla Kleopatru

splněné dětské přáníNový projekt spuštěný pod záštitou média Kulturního servisu Puls nazvaný SPLNĚNÉ DĚTSKÉ PŘÁNÍ má za sebou první úspěšné kolo nazvané Královna Kleopatra ožívá. Společně s patronem akce Michalem Davidem jsme vyplnili kulturní přání malé Vanessce, která se za námi vypravila s maminkou až ze Starých Splavů. Má ráda egyptskou kulturu, obzvlášť pak královnu Kleopatru. Proto už dlouhou dobu toužila vidět stejnojmenný muzikál živě. Vanessku jsme vzali do divadla a připravili jí zážitek jako z pohádky.

Číst dál: První dětské přání splněno, Vanesska viděla Kleopatru

Aktuální kolo