Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Ručně vyráběné panenky s podobou českých lakrosistek měly úspěch

české lakrosistkyVe dnech od 24. do 27. dubna hostil Radotín 20. ročník největšího boxlakrosového turnaje v Evropě, Memoriál Aleše Hřebeského. České lakrosové reprezentantky se na akci snažily upozornit na problém s financováním tohoto sportu, díky němuž se národní tým letos nevydá na mistrovství světa v Kanadě. Se získáváním finančních prostředků jim pomohlo také Splněné dětské přání.

Číst dál: Ručně vyráběné panenky s podobou českých lakrosistek měly úspěch

Splněné dětské přání vyrazilo na Pražský Majáles

pražský majáles 2013V úterý 30. dubna 2013 ožily prostory pražské Stromovky davy studentů, rodičů, dětí i zástupců starší generace. Všichni mířili za stejným cílem – na open air festival Majáles, který se tu každoročně pořádá. Doprovodný program sliboval různorodou zábavu, krom jiného i stanoviště občanského sdružení Splněné dětské přání, které pro návštěvníky akce připravilo několik nevšedních aktivit.

Číst dál: Splněné dětské přání vyrazilo na Pražský Majáles

Pražský Majáles: Vynechej 1 pivo, vyplníš přání dětem!

pražský majáles 2013Oblíbené oslavy studentského života, jara a života dorazily také do české metropole. V úterý 30. dubna 2013 vyvrcholí hlavní hudebním a doprovodným programem, který má tradičně zázemí v pražské Stromovce. Návštěvníci se mohou těšit na spoustu zábavy, kvalitní muziku a samozřejmě nápoje a pochutiny všeho druhu. Festivalu se zúčastní i Splněné dětské přání.

Číst dál: Pražský Majáles: Vynechej 1 pivo, vyplníš přání dětem!

Splněné dětské přání spojilo síly s českými lakrosistkami

splněné dětské přáníHráčky lakrosu reprezentující barvy České republiky se dostaly do úzkých – kvůli nedostatku financí nemohou na letošní mistrovství, které se uskuteční v červenci v kanadském městě Oshawa. Tři roky pilných a usilovných příprav přišly na zmar. Lakrosistky však našly zajímavý způsob, jak na tuto problematiku upozornit. Na pomoc si přizvaly občanské sdružení Splněné dětské přání.

Číst dál: Splněné dětské přání spojilo síly s českými lakrosistkami

Aktuální kolo