Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

První setkání s Nellinkou

splněné dětské přání nellinkaObčanské sdružení Splněné dětské přání vybralo další dítě, kterému vyplní jeho kulturní sen. Tentokrát se dostala řada na Nellinku. Ta z celého srdce toužila po setkání se svou oblíbenou zpěvačkou Markétou Konvičkovou. Její přání však získalo mnohem rozsáhlejší a originálnější podobu. Jaké byly první dojmy z této veselé a usměvavé holčičky, prozradila v rozhovoru organizátorka projektu Martina Šmejkalová.

Číst dál: První setkání s Nellinkou

Vracíme se do akce!

splněné dětské přáníZdálo se vám, že jste o dlouho neslyšeli žádné novinky ani zajímavosti o Splněném dětském přání? Po krátké pauze o sobě dávají organizátorky projektu, jehož cílem je plnit kulturní přání handicapovaným a nemocným dětem, opět vědět. Co je poslední dobou trápilo a jaké budou jejich další plánované kroky? Vše se dozvíte v tomto článku.

Číst dál: Vracíme se do akce!

Sběr plastových víček - pro někoho nesmysl, pro jiného velká pomoc

sběr plastových víčekMaminky často oslovují Splněné dětské přání s dotazem - jak a která plastová víčka se mohou sbírat, aby podpořily rodiny s handicapovanými dětmi nebo nastřádaly finance pro své vlastní potomky. Protože jsme neznali odpovědi, oslovili jsme společnost HOTTECH, která se sběru víček věnuje. Sympatický majitel firmy pan Horký nám velice ochotně poskytnul rozhovor a trpělivě odpovídal na naše zvídavé otázky.

Číst dál: Sběr plastových víček - pro někoho nesmysl, pro jiného velká pomoc

Splněné dětské přání oslavuje 1. narozeniny

splněné dětské přáníRozzářené oči, smích dětí i jejich rodičů, šťastný úsměv na tváři a nezapomenutelný zážitek na celý život. To by si přáli organizátoři Splněného dětského přání zažít pokaždé, když vyplní handicapovanému či nemocnému dítěti jeho kulturní přání. Život přináší mnoho malých i velkých starostí, které je potřeba vyvážit krásnými okamžiky. Originální projekt má 1. výročí, a protože k oslavám patří dárky, nebudou chybět ani v tomto případě.

Číst dál: Splněné dětské přání oslavuje 1. narozeniny

Aktuální kolo