Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Adam je autista, který zbožňuje stolní kalendáře a chce se stát požárníkem

Splněné dětské přáníMaminka Daniela porodila zdravého kluka, ale až po dalších několika letech se dozvěděla, že je její syn autista. Na jednu stranu se jí ulevilo, že za jeho chování nemůže neznámá chyba ve výchově, zároveň se však musela naučit chápat jeho projevy, kterými se odlišuje od jiných dětí. Je mu velkou oporou, velice svého chlapce miluje a nikdy by neměnila. Snaží se ze všech sil, aby měl co nejspokojenější a šťastný život.

Číst dál: Adam je autista, který zbožňuje stolní kalendáře a chce se stát požárníkem

Rozloučení s rokem 2019 a ohlédnutí za tím, co nám přinesl

Splněné dětské přáníDo konce roku už zbývá posledních pár hodin. Jako poděkování za pomoc a podporu všem, kdo nám letos pomáhali, jsme při této příležitosti připravili stručnou rekapitulaci toho, jaký pro Splněné dětské přání letošní rok byl, co se nám podařilo uskutečnit a jaké jsou naše další vize.

Číst dál: Rozloučení s rokem 2019 a ohlédnutí za tím, co nám přinesl

Splněné dětské přání obdaruje letos o Vánocích 9 nemocných dětí

Splněné dětské přáníV letošním roce jsme ze zaslaných přihlášek vybrali devět dětí s různými druhy handicapů, kterým nadělíme pod stromeček originální dárky. Všechny pocházejí z dílny organizace Splněné dětské přání. Byly vyrobeny s láskou a přáním, aby přinášely obdarovaným radost. Po pečlivém zabalení do vánočního papíru byly společně s přáním odeslány rodičům, kteří je na Štědrý den předají.

Číst dál: Splněné dětské přání obdaruje letos o Vánocích 9 nemocných dětí

Novinka: Speciální Mazlík pomůže dětem rozvíjet jemnou motoriku

Splněné dětské přáníK organizaci Splněné dětské přání patří neodmyslitelně nejen rodiny s handicapovanými dětmi, sny proměněné ve skutečnost či jedinečné zážitky, ale také dílnička, kde Martina Šmejkalová vyrábí originální látkové výrobky. Nyní přibude v nabídce nový výrobek - speciální Mazlík navržený tak, aby pomáhal dětem rozvíjet jejich zručnost.

Číst dál: Novinka: Speciální Mazlík pomůže dětem rozvíjet jemnou motoriku

Aktuální kolo