Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Handicapované Violce pomáhá hipoterapie a podpora rodiny

Splněné dětské přáníMaminka Michaela se velice těšila na příchod miminka a asi nikdy by ji nenapadlo, že její dcera bude po narození bojovat o život. Svůj těžký zápas ale po měsíci nakonec vyhrála, i když byli lékaři skeptičtí. Dnes žije v milující rodině a má kolem sebe dvě hodné sestřičky, které jí pomáhají. Holčičku jsme vybrali do akce Vánoční přání, neboť nás zaujal jak její životní příběh, tak především i vůle k životu. Je statečná, odvážná a pro mnohé může být inspirací.

Číst dál: Handicapované Violce pomáhá hipoterapie a podpora rodiny

Nalaďte se s námi aneb udělejte něco skvělého sami pro sebe

Splněné dětské přáníS prvním jarním dnem k nám přichází více světla, radosti a naděje. Bez ohledu na to, v jakém životním období se právě nyní nacházíme, se kolem nás stále něco děje, ať už se to týká rodiny, práce nebo právě probíhající pandepidemie. Na základě našich znalostí a zkušeností, pro vás Splněné dětské přání připravilo pár cenných tipů, jak si udržet dobrou náladu, posílit svou imunitu a co podniknout ve volném čase.

Číst dál: Nalaďte se s námi aneb udělejte něco skvělého sami pro sebe

Stal se zázrak a Izabelka si svůj život zvládla vybojovat

Splněné dětské přáníTento příběh ukazuje, že běžné genetické testy v těhotenství nemusí vážnou nemoc u dětí vůbec odhalit. Hodně rodičů ve skutečnosti netuší, že mohou být nosiči vážných onemocnění, a zjistí to až  ve chvíli, kdy se jim narodí miminko. Přečtěte si, jak se s touto šokující zprávou vypořádali rodiče malé Izabelky. Jejich sdílení vás chytí za srdce.

Číst dál: Stal se zázrak a Izabelka si svůj život zvládla vybojovat

Otevřená zpověď: Martinka a Splněné dětské přání

Splněné dětské přáníOd založení naší organizace uplynulo už dlouhých osm let. Zajímá vás, čím jsem si za tu dobu prošla, jaký osobní význam a hodnotu pro mě Splněné dětské přání má, nebo jaké to je spolupracovat na něčem tak výjimečném s vlastní dcerou? Nabízím vám příležitost dočíst se to v mém vyprávění.

Číst dál: Otevřená zpověď: Martinka a Splněné dětské přání

Aktuální kolo