Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Sbírka stolních kalendářů pokračuje i v roce 2021, podpořme autistického Adámka

Splněné dětské přáníPamatujete si na malého Adámka, pro kterého Splněné dětské přání v roce 2020 pořádalo sbírku stolních kalendářů? Tato záliba stále pokračuje, jen si autistický chlapec více vybírá témata, na která zaměřuje svou pozornost. Maminka nás proto požádala znovu o pomoc a my jsme souhlasili. Zapojte se a podpořte jejich rodinu, potřebují nový kalendář na každý den.

Číst dál: Sbírka stolních kalendářů pokračuje i v roce 2021, podpořme autistického Adámka

Splněné dětské přání obdarovalo na Štědrý den osm dětí

Splněné dětské přáníI letos jsme navázali na naši každoroční speciální akci nazvanou Vánoční přání, v rámci níž obdarováváme rodiny s handicapovanými dětmi výrobky z vlastní autorské dílničky, které navrhuje a vyrábí spoluzakladatelka organizace Martinka Šmejkalová. Komu jsme udělali radost tentokrát?

Číst dál: Splněné dětské přání obdarovalo na Štědrý den osm dětí

Natálka zvaná Čokoládka odletěla do nebe, odkud stráží své rodiče a sourozence

Splněné dětské přáníTento příběh jsme tentokrát připravovali se smutkem v duši. S životním příběhem Natálky jste se mohli prostřednictvím Splněného dětského přání seznámit už v roce 2018. Tenkrát to vypadalo, že statečná holčička vyhrála náročný boj o svůj život a začala se uzdravovat. Loni v létě se bohužel začal její zdravotní stav náhle zhoršovat, až nakonec náš svět opustila. Velice děkuji mamince Lucce, která se nám s bolestí v srdci svěřila se svými pocity a povyprávěla o posledních okamžicích, které strávila s milovanou dcerou.

Číst dál: Natálka zvaná Čokoládka odletěla do nebe, odkud stráží své rodiče a sourozence

Sdílejte s námi svůj životní příběh - pomůžete sobě a podpoříte další rodiny

Splněné dětské přáníJiž osm let, tedy od roku 2012, kdy Splněné dětské přání vzniklo, organizujeme koncem roku speciální akci nazvanou Vánoční přání. Vybíráme rodiny, jejichž životní příběh sdílíme prostřednictvím našeho webu a sociálních sítí. Zároveň jako poděkování a vyjádření podpory obdarujeme jejich ratolest vlastnoručně ušitým výrobkem z naší dílny. Ty se u dětí těší velké oblibě, ať už jde o ručně vyráběné panenky nebo polštářky. Chcete se zapojit? 

Číst dál: Sdílejte s námi svůj životní příběh - pomůžete sobě a podpoříte další rodiny

Aktuální kolo