Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Nemocná Valinka stmelila celou rodinu

splněné dětské přáníKaždá těhotná maminka si přeje mít zdravé děťátko. Některé mají zcela jasno v tom, že handicapované by nikdy nechtěly. Ovšem, jak se zachovat v případě, že vás osud postaví před hotovou věc a miminko je již na světě? Pokud své dítě skutečně milujete, lze zvládnout vše! A o tom bude i tento příběh. Zavzpomínejte s námi na příběh, se kterým jsme vás poprvé seznámili 13. ledna 2014.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Nemocná Valinka stmelila celou rodinu

Rodinné přání: Terapie muzikálem aneb Vanda konečně promluvila!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyhlásilo další rodinné přání, které bylo tentokrát velice úspěšné. Šťastné mamince se splnilo velké přání, neboť její dcera dokázala překonat své onemocnění a díky tomu prožila báječné odpoledne na muzikálu Děti Ráje. Věříme tomu, že naše akce byla úspěšným začátkem nových dívčích přátelství.

Číst dál: Rodinné přání: Terapie muzikálem aneb Vanda konečně promluvila!

Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

splněné dětské přáníNenechte si ujít letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě! Můžete se těšit na hudební program a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality Naši řezníci. Nezapomeňte vzít i s své děti. Pro ně je připravena spousta zábavy - sportovní aktivity, kreativní dílny a další překvapení. Zapojte se do této soutěže – 3 výherci získají rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert, který se uskuteční 15. 7. v Olomouci.

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

Smutná maminka, bezradní lékaři a statečně bojující nemocný Davídek

splněné dětské přáníMaminka Lucie nikdy nezapomene na den 9. května 2015. V tento den dostal její milovaný syn první epileptický záchvat. Od té doby se doktoři marně snaží jeho stav nějakým způsobem stabilizovat, ale bohužel se jim stále nedaří najít vhodnou léčbu. V den, kdy vyjde tento článek, by měl být hospitalizován v nemocnici, přejeme mu proto, aby se konečně našla cesta pro zlepšení jeho zdravotního stavu.

Číst dál: Smutná maminka, bezradní lékaři a statečně bojující nemocný Davídek

Aktuální kolo