Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Animovaná pohádka: Malá holčička a pouliční umělci

pixar a splnene detske praniŽivé sochy, nadějné hudebníky a šikovné umělce vídáme v městských ulicích často. Někteří se na sebe snaží upoutat pozornost více, jiní se nepřetrhnou. Když malá holčička vyrazí na náměstí se zlatou mincí, aby ji pro štěstí vhodila do tamní kašny, nemá nejmenší tušení, jaké dobrodružství ji zanedlouho čeká. Jak sami uvidíte, je sice malá, ale dost šikovná!

Číst dál: Animovaná pohádka: Malá holčička a pouliční umělci

Animovaná pohádka: Červíčci to nemají na světě jednoduché

splněné dětské přáníMožná vás někdy v životě napadla myšlenka – jak se mají vlastně červi dobře, protože nemají žádnou práci, povinnosti a mají se zkrátka pořád blaze. Dnešní pohádka seznámí malé i velké diváky se sympatickým červím Robbym, a jak se sami uvidíte, ten musí překonávat jednu překážku za druhou. V hlavě má však jasný cíl, za kterým jde sebevědomě vpřed. Netuší však, jaké překvapení ho čeká na konci.

Číst dál: Animovaná pohádka: Červíčci to nemají na světě jednoduché

Rodinko, vydej se na hrad Grabštejn v doprovodu Splněného dětského přání!

hrad grabštejn a splněné dětské přáníO víkendu 5. a 6. července se na hradním nádvoří uskuteční tradiční letní festival Létohrátky. Bohatý program nabídne hudební vyžití, divadelní představení i cirkusová vystoupení. V sobotu se mohou návštěvníci setkat také s vojáky, kteří jim předvedou vojenskou techniku i výcvik psů. Navštívit můžete také samotný hrad Grabštejn, svým malebným pohádkovým prostředím vás doslova učaruje.

Číst dál: Rodinko, vydej se na hrad Grabštejn v doprovodu Splněného dětského přání!

Rodinné přání: Seznámili jsme Anitku a Tomáška s rapperem Mikem Spiritem

hlas česko slovenskaVe středu 18. června uspořádalo Splněné dětské přání další akci pro rodiny s nemocnými dětmi. Opět jsme se vydali do barrandovských ateliérů v Praze, kde se uskutečnilo slavnostní finále televizní show Hlasu Česko Slovenska. Tentokrát jsme vybrali 9letého Tomáška z Jirkova a stejně starou Aničku, která ale na poslední chvíli onemocněla. Udělala však dobrý skutek a poslala za sebe náhradu v podobě 14leté holčičky Anitky. A jak náš společný večer probíhal?

Číst dál: Rodinné přání: Seznámili jsme Anitku a Tomáška s rapperem Mikem Spiritem

Aktuální kolo