Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Filmová pohádka: Dívka na koštěti

dívka na koštětiDnes se vydáme do světa kouzel. Setkáte se s nejrůznějšími strašidly a pohádkovými postavami. Mezi nimi žije i mladá Saxana, nezbedná čarodějka, které se nechce chodit do školy čar a kouzel. Místo toho by neustále prováděla nějaké lumpárny. Její výlet do říše lidí bude vypadat jako obrovské dobrodružství, obzvlášť když se setká s pohledným Honzou.

Číst dál: Filmová pohádka: Dívka na koštěti

Animovaná pohádka: Jak být štíhlá a fit

zdravý životní stylMilé maminky, dnešní pohádka je především pro vás. Snad každá žena se někdy v životě potrápila dietou – zeleninovou, mléčnou, krabičkou či jinou. Někdy se očekávaný efekt dostavil, jindy nikoli. Naše hlavní hrdinka touží po ladných křivkách a sexy postavičce. Navštíví proto speciální klinické centrum. Po zákroku jsou prý návštěvnice proměněné k nepoznání. Jak to dopadne v jejím případě?

Číst dál: Animovaná pohádka: Jak být štíhlá a fit

Filmová pohádka: S čerty nejsou žerty

s čerty nejsou žertyTentokrát se filmoví tvůrci inspirovali pohádkou spisovatelky Boženy Němcové. Ve snímku režiséra Hynka Bočana vdechli život postavám herci jako Karel Heřmánek, Vladimír Dlouhý, Ondřej Vetchý, Jana Dítětová, Josef Kemr, Viktor Preiss, Jaroslava Kretschmerová a mnoho dalších známých tváří. Hudební podklad je dílem Jaroslava Uhlíře. A o čem bude tento příběh vyprávět?

Číst dál: Filmová pohádka: S čerty nejsou žerty

5. kolo: Vysněný den s Genny Ciatti zažije 18letá Zuzanka

zuzanka gareisová - vysněný den s genny ciattiVybrali jsme další handicapované dítě, které ve dnech 19. a 20. září zažije se Splněným dětským přáním něco jedinečného. Tentokrát se štěstí usmálo na Zuzanku, která bydlí v Plzni společně se svou maminkou Ivou a sestrou Terezou. Má dětskou mozkovou obrnu, kvůli níž se pohybuje především na invalidním vozíčku. Miluje zvířátka a také zpěvačku, herečku a televizní moderátorku Genny Ciatti. Jejím největším snem bylo, strávit s ní prima den.

Číst dál: 5. kolo: Vysněný den s Genny Ciatti zažije 18letá Zuzanka

Aktuální kolo