Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Pozvánka na setkání pro ženy s lektorkou Kristýnou J. Šmejkalovou

Splněné dětské přáníBez ohledu na to, zda se cítíte mladé či starší, jakou životní fází zrovna procházíte, kterou roli zastáváte vůči sobě či ostatním a čím se živíte, přijměte naše srdečné pozvání na obohacující setkání s Kristýnou J. Šmejkalovou. Podílela se na založení organizace Splněné dětské přání, v níž působí doposud. Na své životní cestě se krom jiného věnovala i nalezení cesty k sobě samé a o toto autentické sdílení touží zájemkyně obohatit. Akce se uskuteční ve středu 20. října 2021, podrobnosti najdete dále v článku.

Číst dál: Pozvánka na setkání pro ženy s lektorkou Kristýnou J. Šmejkalovou

Tomášek se narodil s vzácnou nemocí a musí spinkat s plicním ventilátorem

Splněné dětské přáníMaminka Lenka už měla dvě děti a těšila se na narození třetího miminka. V té době by ji těžko napadlo, že osud pro ni má připravené málo příjmené překvapení. Genetická mutace zařídila náhodný vznik vzácného onemocnění a doktorům trvalo dlouhé tři týdny, než se jim podařilo diagnózu odhalit. Po celou dobu všichni tápali, proč chlapeček od svého narození špatně dýchá.

Číst dál: Tomášek se narodil s vzácnou nemocí a musí spinkat s plicním ventilátorem

Otok mozku a tři dny v umělém spánku, Ondra nakonec přežil

Splněné dětské přán튝astným rodičům se narodil kluk, ale kdo mohl tušit, jak těžký osud ho čeká. Musel si svoje místo na světě doslova vybojovat. Sice má trvalé následky na celý život, ale hlavní pro maminku je, že je stále tady. A i přes negativní prognózy lékařů se Ondrovi daří báječné pokroky. Každý z nich je pro rodinu jako malý zázrak.

Číst dál: Otok mozku a tři dny v umělém spánku, Ondra nakonec přežil

Oslavujeme Den dětí originální soutěží - zapojte se a získejte dětský balíček

Splněné dětské přáníMezinárodní den dětí se slaví každoročně 1. června. Svátek má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí. Organizace Splněné dětské přání připravila při této příležitosti další soutěž o dětský dárkový balíček. Zapojte se a třeba potěšíte zrovna tu svoji ratolest.

Číst dál: Oslavujeme Den dětí originální soutěží - zapojte se a získejte dětský balíček

Aktuální kolo