Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Odměna za vysvědčení – do Muzea kostek na výstavu Lega

muzeum kostekBlíží se konec školního roku a děti budou mít prázdniny. Zvažujete jakým zajímavým dárkem odměnit i potěšit? Splněné dětské přání připravilo soutěž, ve které můžete vyhrát rodinnou vstupenku do Muzea kostek v Praze.

Číst dál: Odměna za vysvědčení – do Muzea kostek na výstavu Lega

Přihlaste se na rodinné přání – užijte si odpoledne ve společnosti koní!

splněné dětské přáníAkce plná elegance a noblesy, to je Světový pohár v parkurovém skákání, který se uskuteční od 23. do 26. června v Olomouci. Své umění předvede téměř tři sta koní, mezi jezdci se představí světová špička včetně české parkurové hvězdy Aleše Opatrného. Splněné dětské přání umožní jedné rodině, aby se akce osobně zúčastnila a okusila kouzlo parkurové galashow. Přihlášky přijímáme do 19. června.

Číst dál: Přihlaste se na rodinné přání – užijte si odpoledne ve společnosti koní!

VZPOMÍNKY: Eliška zjistila, že dokáže chodit sama!

splněné dětské přáníMaminka Marina bydlí s přítelem v rodinném domku u jeho rodičů. Všichni mají velký sen a to je mít vlastní bydlení. Handicapovaná Eliška je jejich zatím první a jediné dítě. Skutečný důvod, proč se narodila nemocná, nikdy osvětlený nebyl. V budoucnu rodiče plánují ještě další miminko, které by mělo být, jak si oba moc přejí, zcela zdravé. Zavzpomínejte společně s námi na příběh, který jsme vám poprvé představili 31. prosince 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Eliška zjistila, že dokáže chodit sama!

Sportovní výkony pro dobrou věc přinesly krásný výtěžek

splněné dětské přáníSlunečné počasí, skvělá nálada, spousta běžců a známé osobnosti – to byl další ročník Běhu pro Paraple, který se uskutečnil v neděli 29. května 2016 v Letenských sadech v Praze. Benefiční akce Běh pro Paraple aneb Každá noha dobrá má svou tradici, už sedmnáctý rok měli všichni možnost vyjádřit podporu klientům sdružení Centrum Paraple, které pomáhá lidem na vozíku.

Číst dál: Sportovní výkony pro dobrou věc přinesly krásný výtěžek

Aktuální kolo