Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Nová kolekce našich výrobků je v trendy námořnickém stylu

splněné dětské přáníČas rychle utíká a brzy přivítáme léto. Organizace Splněné dětské přání pro vás zhotovila novou kolekci polštářů a kabelek. Tentokrát jsou s námořnickým designem, který je letos opravdovým hitem. S objednávkou neotálejte, každý kus je originál a máme ho pouze jednou!

Číst dál: Nová kolekce našich výrobků je v trendy námořnickém stylu

Velká hlava, šelest na srdci, boule na bříšku – to vše potkalo statečnou Klárku

splněné dětské přáníKaždý příběh je zcela originální, ale jedno mají většinou společné. Maminky se vždy těší na zdravé miminko a žádnou z nich nenapadne, když bylo jejich těhotenství bezproblémové, proč by měl přijít nějaký vážný zdravotní problém. Stejně na tom byla i maminka Klára, která po porodu prožila velký šok. Ale to si již můžete přečíst sami.

Číst dál: Velká hlava, šelest na srdci, boule na bříšku – to vše potkalo statečnou Klárku

Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego - prodloužení přihlašování

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro nemocné děti další rodinné přání, jehož datum realizace je posunuto na květen z důvodu onemocnění většiny přihlášených zájemců. Přijímáme nové přihlášky - pokud jste propásli svou šanci, využijte tuto příležitost. Navštívíme Muzeum kostek v Praze, prohlédneme si originální soukromé muzeum a postavíme něco nového v hracím koutku. Připravena jsou i další překvapení.

Číst dál: Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego - prodloužení přihlašování

VZPOMÍNKY: Dvojčata a přesto je každé jiné - jedno zdravý, druhé handicapovaný

splněné dětské přáníMaminka prožila první šok, když zjistila, že čeká dvojčata, druhý se dostavil po narození Dalibora. Do té doby jí vůbec nenapadlo, proč by měly nastat nějaké komplikace. Díky její pevné vůli a velké trpělivosti handicapovaný syn chodí. I tentokrát se potvrzuje, že i neštěstí může být někdy prospěšné. Celá rodina kvůli této skutečnosti spolu drží pevně pohromadě. Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme vám poprvé představili 12. listopadu 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Dvojčata a přesto je každé jiné - jedno zdravý, druhé handicapovaný

Aktuální kolo