Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Splněné dětské přání a Zuzanka vzpomínají na jedinečný den

splněné dětské přáníV září loňského roku splnila nezisková organizace další dětské přání. Handicapovaná slečna Zuzanka je na vozíku, má dětskou mozkovou obrnu a bydlí v Plzni. Velice si přála osobní setkání se svojí oblíbenou zpěvačkou, herečkou a televizní moderátorkou Genny Ciatti. Zeptali jsme se zúčastněných, jak na akci vzpomínají?

Číst dál: Splněné dětské přání a Zuzanka vzpomínají na jedinečný den

VZPOMÍNKY: Zvládne muž mateřskou i péči o nemocnou ženu a autistického syna?

vodníčekOčekávání potomka je jednou z nejkrásnější i nejdůležitějších událostí partnerského života. Ne vždy je ale realita tak růžová, jako představy o životě. Své o tom ví rodiče malého Tomáška, který byl už od narození jiný než ostatní děti. Teprve v 5 letech zjistili, že trpí autismem. Smutek střídala úleva ze zjištění, co se s jejich synem děje. Jakým způsobem se změnil jejich život? Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme vám na našem původním portále poprvé představili 24. 11. 2012.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Zvládne muž mateřskou i péči o nemocnou ženu a autistického syna?

VZPOMÍNKY: Očkování, pomoc nebo noční můra? Lucinka o tom ví své

splněné dětské přáníZavzpomínejte dnes s námi na příběh malé Lucky, se kterým jste se mohli na našem starém portále seznámit již 7. listopadu 2012. Dětský úsměv patří mezi ty nejkrásnější. Děti jsou naším hlavním smyslem života. Umí být zcela upřímné a mají čistou duši. Organizátoři projektu Splněné dětské přání mají jednu velkou touhu, aby panenka Justýnka, kterou jsme vyrobili, přinesla rodině štěstí a dcera Lucinka mohla jednoho dne říci svým rodičům obyčejnou větu - děkuji maminko a tatínku!

Číst dál: VZPOMÍNKY: Očkování, pomoc nebo noční můra? Lucinka o tom ví své

Soutěžte o účast na dalším rodinném přání, uvidíte živě muzikál tři mušketýři

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s Divadlem Brodway připravilo akci, ve které jedna vybraná rodina, jejímž členem je handicapované nebo nemocné dítě, vyhraje pět vstupenek na oblíbený muzikál Tři mušketýři, kšiltovku a DVD.

Číst dál: Soutěžte o účast na dalším rodinném přání, uvidíte živě muzikál tři mušketýři

Aktuální kolo