Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Jste plnoletá a svéprávná - měla to být záruka lékařky, že se Lenka narodí zdravá?

splněné dětské přání holčička lenkaMilí čtenáři, dnes pro vás máme zcela nový životní příběh, se kterým se nám svěřila maminka Radka. Sama má velké zdravotní problémy, ale i přes nepřízeň osudu se s velkou láskou každý den stará o svou vážně nemocnou dospívající dceru. Dnes by už byla o moc chytřejší a nenechala se svou lékařkou jen tak odbít jako tenkrát. Když čekala své první miminko, tak bohužel neznala možnost genetických vyšetření.

Číst dál: Jste plnoletá a svéprávná - měla to být záruka lékařky, že se Lenka narodí zdravá?

Vyhlašujeme 1. kolo přihlášek – Příběhy pomáhají a panenky radost rozdávají

splněné dětské přáníMáte ve svém okolí maminku nebo rodinu, která s láskou pečuje o handicapované nebo vážně nemocné dítě? Chcete udělat krásný dobrý skutek a společně s neziskovou organizací je potěšit milým dárkem? Splněné dětské přání bude i v roce 2015 pokračovat v tradici psaní příběhů, v nichž se dozvíte o životních osudech dětí, kterým nebylo dáno do vínku tolik zdraví, kolik by potřebovali.

Číst dál: Vyhlašujeme 1. kolo přihlášek – Příběhy pomáhají a panenky radost rozdávají

Rozdáváme dárky dětem pro radost

splněné dětské přáníMáme tu nový rok, čas rychle utíká a brzy bude vysvědčení. Splněné dětské přání chce potěšit děti školou povinné milým dárkem. Objednejte si včas jakýkoli z našich ručně dělaných výrobků, ať vám stihneme balíček do konce ledna poslat. Výběr je veliký – srdíčka či andílci pro štěstí, panenky, Mazlíčci a moderní látkové tašky na nákupy i každodenní nošení.

Číst dál: Rozdáváme dárky dětem pro radost

VZPOMÍNKY: Těhotenství bylo v pořádku, přesto se Kája narodila s vadou na mozku

karolínka a splněné dětské přáníPři hledání nemocných či postižených dětí, kterým budou věnovány panenky zakoupené podporovateli projektu Splněné dětské přání, se setkáváme s různými příběhy. Některé jsou veselejší, jiné méně. Vždy však nabízí pohled na silné maminky, které se s láskou starají o své děti, jako by byly zdravé. Na našich původních webových stránkách jsme vám 10. října 2012 představili příběh malé Karolínky - připomeňte si ho a zavzpomínejte společně s námi.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Těhotenství bylo v pořádku, přesto se Kája narodila s vadou na mozku

Aktuální kolo